Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen op uw Xbox One-console

Overzicht

Om eventuele aankopen via uw account te beheren, kunt u een wachtwoordcode vereist maken voordat een aankoop kan worden voltooid. Meer informatie over de voordelen van het instellen van een wachtwoordcode.

Een wachtwoordcode vereist maken voor aankopen

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  1. Selecteer Instellingen.
  1. Selecteer Alle instellingen.
  1. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode onder Account. Als u een wachtwoord vereist hebt gemaakt om instellingen te wijzigen, wordt u gevraagd het nu in te voeren.
  1. Selecteer Wijzig mijn aanmeldings- en beveiligingsvoorkeuren onder Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  1. Ga naar rechts en selecteer Aanpassen.
  1. Scrol naar rechts en selecteer Wachtwoordcode om aankopen te doen.
  1. Herhaal deze stap en selecteer Wachtwoordcode niet vereist om deze functie uit te schakelen.

Er is nu een wachtwoordcode vereist voor aankopen in uw account.