De vorige keer werd uw gamertag aangemeld op een andere console

Waarom krijg ik dit bericht?

Als u meer dan één Xbox 360-console hebt of u wilt gamen bij een vriend thuis, kunt u uw Xbox Live-profiel of -gamertag downloaden naar meerdere consoles. Als u uw Xbox Live-profiel hebt gedownload naar een andere console dan de console die u normaal gebruikt, krijgt u misschien het volgende bericht te zien wanneer u zich aanmeldt bij uw profiel:

Gamertag was last signed in on another console.

Wat moet ik doen als ik dit bericht zie?

Dit bericht betekent dat u een andere console gebruikte de vorige keer dat u zich hebt aangemeld bij uw profiel. Als dat zo is, hoeft u niets te doen. Dit bericht is gewoon een melding.

Als u vaak games speelt bij een vriend thuis, wilt u misschien uw Xbox Live-profiel beveiligen met een wachtwoord, zodat niemand anders zich kan aanmelden met uw profiel. Zie Uw Xbox Live-profiel op afstand beveiligen met een wachtwoord voor informatie over hoe u dit kunt doen.

Wat moet ik doen als ik mijn profiel niet gedownload heb naar een andere console?

Als u dit bericht te zien krijgt en u hebt zich niet onlangs aangemeld bij uw Xbox Live-profiel op een andere console, kan uw account gehackt zijn. Zie Als er op uw Xbox Live-account is ingebroken voor meer informatie over wat u kunt doen als u denkt dat uw account is gehackt.

Zie Xbox Live-accountbeveiliging voor meer informatie over accountbeveiliging.

Belangrijk
Xbox Support kan wachtwoorden van Microsoft-accounts niet opnieuw instellen. U kunt het wachtwoord van uw Microsoft-account hier opnieuw instellen.