De gastcode op uw Xbox One-console verwijderen

Als u beslist dat u niet meer wilt beperken wat gasten kunnen zien op uw Xbox One-console wanneer u niet bent aangemeld of als u wilt toestaan dat gasten hun eigen Xbox-profiel kunnen toevoegen, dan kunt u gewoon de gastcode die u hebt gemaakt verwijderen. Dit doet u als volgt:

De gastcode van uw Xbox One-console verwijderen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Aanmelden. Schuif omlaag en selecteer de account waarbij u zich wilt aanmelden.
  1. Wanneer u bent aangemeld, drukt u op de Xbox-knop om de guide te openen.
  1. Selecteer Instellingen.
  1. Selecteer Alle instellingen.
  1. Selecteer Systeem.
  2. Selecteer Afgemeld - contentrestricties.
  1. Voer uw wachtwoord in om uw identiteit te bevestigen.
  1. Selecteer Gastcode verwijderen.
  1. Voer de gastcode in om deze te verwijderen.

Opmerking Als u de gastcode bent vergeten, voer dan drie keer een verkeerde gastcode in; de console zal dan uw wachtwoord vragen. Voer uw wachtwoord in om de gastcode te verwijderen.