Uw wachtwoord wordt herhaaldelijk gevraagd en u kunt zich niet aanmelden op Xbox One

Wanneer u zich probeert aan te melden op uw Xbox One-console wordt u herhaaldelijk gevraagd uw wachtwoord in te voeren en kunt u zich niet aanmelden.

Oplossingen

Oplossing 1: Start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Selecteer Ja om te bevestigen.
  5. Probeer u opnieuw aan te melden.

Ga naar de volgende oplossing op deze pagina als deze oplossing niet werkt.

Oplossing 2: Verwijder uw account van de console en voeg uw account dan weer toe

Stap 1: Verwijder uw account van de console

1. Scrol naar links op het scherm Home om de gids te openen.
    Opmerking Dubbeltik op de Xbox-knop om de gids vanuit elk ander scherm op de console te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Accounts verwijderen onder Account.
  5. Selecteer uw account en bevestig het verwijderen.

Opmerking U moet de account wellicht meermaals verwijderen (tot vijf keer) om de account uit de lijst te verwijderen.

Stap 2: Start uw Xbox One-console opnieuw

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Opnieuw starten onder Account.

Stap 3: Voeg uw account weer toe aan de console

1. Scrol naar links vanaf Home om de gids te openen.
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Selecteer Toevoegen en beheren.
  4. Selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres en wachtwoord van uw Microsoft-account in.
  6. Voltooi de aangepaste instellingen op de volgende schermen.

Als het probleem niet is verholpen met deze oplossing, gaat u naar de volgende oplossing.

Oplossing 3: Zet de fabrieksinstellingen terug

Als u zich nog steeds niet kunt aanmelden, moet u de standaard fabrieksinstellingen terugzetten op de console. Zie hiervoor Hoe u uw console kunt terugzetten naar de fabrieksinstellingen op Xbox One.

Waarschuwing Als u de console terugzet naar de fabrieksinstellingen, worden alle accounts, apps, games, opgeslagen games en instellingen gewist. Alles dat niet is gesynchroniseerd met Xbox Live gaat verloren. (Uw console synchroniseert automatisch met Xbox Live wanneer de console is verbonden met de service.)

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.