Verificatie in twee stappen uitschakelen

Meld u aan bij uw Microsoft-account om verificatie in twee stappen uit te schakelen.

Verificatie in twee stappen is een optionele extra laag beveiliging op uw Microsoft-account. Volg deze stappen om verificatie in twee stappen uit te schakelen en deze vereiste te verwijderen voor alle apparaten, consoles en apps die u gebruikt:

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account. Bevestig desgevraagd uw identiteit door de beveiligingscode in te voeren die naar uw apparaat is gestuurd.
  2. Selecteer Beveiliging , schuif omlaag en selecteer Meer beveiligingsinstellingen. U wordt gevraagd om uw wachtwoord of een beveiligingscode die naar u wordt gestuurd in te voeren, zodat we weten dat u, en niemand anders, de beveiliging van uw account wijzigt.
  3. Selecteer onder Verificatie in twee stappen de optie Verificatie in twee stappen uitschakelen en bevestig de wijziging wanneer dat wordt gevraagd.
De optie 'Uitschakelen' is gemarkeerd op het scherm voor verificatie in twee stappen.