Instellingen voor ouderlijk toezicht aanpassen voor Xbox Music en Zune Muziek + Video

Met de functie Ouderlijk toezicht van de Xbox Music-app en Zune kunt u als ouder of verzorger de toegang van uw gezin tot muziek en video's aanpassen. Met deze instellingen kunt u beslissen of u toegang wilt geven tot expliciete muziek, expliciete muziekvideo's en content voor volwassenen in de Xbox Music Store of Films en tv Store. (Deze instelling heeft geen invloed op content die reeds op uw computer is gedownload)

Met deze instellingen voor ouderlijk toezicht kunt u:

• bepalen hoe uw kind aankopen doet.
  • toegang tot expliciete content bepalen.

Opmerking Zie Een nieuw lid toevoegen aan uw Xbox One-gezin om een kinderaccount aan te maken op uw Xbox One voor iemand die minderjarig is.

Instellingen voor ouderlijk toezicht voor de Xbox Music-app aanpassen

De instellingen voor privacy voor de Xbox Music-app aanpassen (Windows 8 en Windows 8.1):

1. Start de Music-app.
  2. Veeg vanaf rechts of plaats de muiscursor in de rechterbovenhoek of -onderhoek van het scherm.
  3. Tik of klik op Instellingen.
  4. Tik of klik op Mijn account.
  5. Tik of klik op Privacy- en online-instellingen.
  6. Meld u aan bij uw account (desgevraagd).
  7. Selecteer het tabblad Xbox 360 onlineveiligheid op de pagina Online en Privacy-instellingen.
  8. Blader omlaag naar het einde van de pagina.
  9. Onder "Muziek, videoclips en Windows Phone-games" selecteert u Toegestaan of Geblokkeerd. (Standaard is Geblokkeerd geselecteerd)
  10. Tik of klik op Opslaan.

Instellingen voor ouderlijk toezicht voor de Zune Muziek- + videosoftware instellen

De instellingen voor privacy voor de Zune-software aanpassen:

1. Start de Zune-software.
  2. Tik of klik op Instellingen.
  3. Tik of klik op Account.
  4. Tik of klik op Mijn account onder "Persoonlijke gegevens".
  5. Meld u aan bij uw account (desgevraagd).
  6. Tik of klik op Mijn account (in de rechterbovenhoek).
  7. Tik of klik op Privacy- en online-instellingen.
  8. Op de pagina Privacy- en online-instellingen selecteert u het juiste niveau van de kinderaccount (Tiener, Kind of Aangepast).
  9. Blader omlaag naar het einde van de pagina.
  10. Onder "Muziek, videoclips en Windows Phone-games" selecteert u Toegestaan of Geblokkeerd. (Standaard is Geblokkeerd geselecteerd)
  11. Tik of klik op Opslaan.

Zie voor meer informatie over hoe u de instellingen voor online veiligheid en privacy kunt instellen en aanpassen Instellingen voor onlineveiligheid en privacy van Xbox 360 wijzigen of Privacyinstellingen Xbox One: Instellingen voor privacy, veiligheid en kinderaccounts beheren.