Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Uw Xbox-console en -accessoires recyclen

Overzicht

Het recyclen van uw Xbox One- of Xbox 360-console en -accessoires is heel eenvoudig. Zoek door Microsoft gesponsorde recyclingmogelijkheden bij u in de buurt.

Hardware, verpakkingen en batterijen recyclen

We moedigen alle eigenaren van Xbox-producten aan hun spullen te recyclen. Zoek door Microsoft gesponsorde recyclingmogelijkheden bij u in de buurt.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw Xbox-console en -accessoires recyclen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen