Het serienummer van de Xbox 360, het serienummer van de Kinect-sensor en de id van de Xbox 360-console zoeken

Voordat uw Xbox-product kan worden geregistreerd of gerepareerd, moet u het serienummer van het product weten. U moet wellicht ook de console-id weten. Zo vindt u deze nummers:

Het serienummer van de Xbox 360-console zoeken

U vindt het serienummer van de Xbox 360-console op drie plaatsen:

• Aan de voorkant van de console, achter de ovale USB-opening.
  • Aan de achterkant van de console, boven de A/V-poort.
  • Op het scherm System Info in het Xbox Dashboard.
Xbox 360 E-console
Een illustratie toont de locaties van het serienummer aan de voor- en achterkant van de Xbox 360 E-console.
Xbox 360 S-console Originele Xbox 360-console
Een illustratie toont de locaties van het serienummer aan de voor- en achterkant van de Xbox 360 S-console. Een illustratie toont de locaties van het serienummer aan de voor- en achterkant van de originele Xbox 360-console.

Het serienummer van de Kinect-sensor zoeken

Het serienummer van de Kinect-sensor vindt u aan de onderzijde van de sensor. Het serienummer is een twaalfcijferig nummer dat onder de streepjescode is gedrukt.

Kinect-sensor
Een illustratie toont de locatie van het serienummer aan de onderkant van de Kinect-sensor voor Xbox 360.

Id van de Xbox 360-console vinden

Opmerking De id van de Xbox 360-console is alleen te vinden in het Xbox Dashboard. De console-id verschilt van het serienummer van de console.

1. Ga naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Console Settings.
  3. Selecteer System Info. De console-id wordt weergegeven op het scherm, onder het serienummer van de console (dat ook op het scherm wordt weergegeven).
Voorbeeldscherm Systeeminformatie