Uw (betalend) Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen

QuickLink

Automatische betaling annuleren

Volg deze stappen om automatisch verlengen uit te schakelen en uw lidmaatschap aan het eind van de looptijd op te zeggen. Wanneer automatisch verlengen is uitgeschakeld, loopt uw lidmaatschap aan het eind van de looptijd af.

1. Meld u aan bij de website van Xbox Live met uw Microsoft-account.

Opmerking Zorg dat u zich aanmeldt met de Microsoft-account die is gekoppeld aan de Xbox Live-account die u wilt beheren. Als u het e-mailadres of wachtwoord van uw Microsoft-account niet weet, gaat u naar Uw Microsoft-account zoeken.

2. Meld u aan en klik op Mijn account.
  3. Klik op Abonnementen.
    1. Als u niet op een vertrouwd apparaat werkt, wordt u gevraagd bestaande beveiligingsgegevens te kiezen, uw e-mailadres of een telefoonnummer, zodat we u een beveiligingscode kunnen sturen. De code wordt naar uw e-mailadres of mobiele telefoon gestuurd.
    2. Klik op Volgende wanneer u de beveiligingscode hebt ontvangen.
    3. Voer de code in die u hebt ontvangen en klik op Verzenden.
  4. Zoek het abonnement waarvoor u de betalingsstatus automatisch verlengen wilt wijzigen.
  5. Klik op Automatische betaling annuleren.
  6. Klik op Doorgaan.

Uw lidmaatschap onmiddellijk beëindigen

Neem contact op met Xbox Support om uw lidmaatschap onmiddellijk op te zeggen. Als u onmiddellijk opzegt, zal u de rest van uw betaalde lidmaatschapsperiode geen toegang meer hebben tot de service.