Automatisch vernieuwen annuleren in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap

Automatisch vernieuwen annuleren in uw Xbox Live Gold-lidmaatschap Meld u aan op de pagina Abonnementen van uw Microsoft-account om automatisch vernieuwen te annuleren.

Automatisch vernieuwen opzeggen

U kunt uw Xbox Live Gold-lidmaatschap aan het einde van de huidige looptijd opzeggen door de functie automatisch vernieuwen in uw Microsoft-account uit te schakelen.

BELANGRIJK Als u automatisch vernieuwen uitschakelt voordat we uw lidmaatschap hebben gefactureerd, ontvangt u toch nog een factuur voor de huidige factuurperiode.

Automatisch vernieuwen uitschakelen:

1. Meld u aan op de pagina Abonnementen van uw Microsoft-account.

Opmerking Wanneer u uw account bijwerkt, wordt u gevraagd te verifiëren dat u de houder van de account bent door een beveiligingscode in te voeren op de website. U ontvangt deze code via sms of e-mail. Wanneer u de beveiligingscode hebt ingevoerd en bevestigd, tikt of klikt u op Volgende.

1. Selecteer Automatische betaling annuleren voor het lidmaatschap dat u graag wilt opzeggen.

Opmerkingen

• Als u geen optie te zien krijgt om de automatische betaling te annuleren, is automatisch vernieuwen reeds uitgeschakeld.
    • Als u uw lidmaatschap niet ziet, controleer dan of u bij de juiste account bent aangemeld.
    • Als u een lidmaatschap voor uw kind probeert te beheren, moet u zich aanmelden met de account van uw kind om automatisch vernieuwen uit te schakelen.
  1. Als u automatisch vernieuwen uitschakelt, wordt u gevraagd de functies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap waar u geen toegang meer toe zal hebben te bekijken. Klik op Doorgaan als u automatisch vernieuwen nog steeds wilt uitschakelen.
  2. Stel "Automatisch vernieuwen" in op UIT en klik op Doorgaan.
  3. U wordt dan gevraagd waarom u uw lidmaatschap opzegt. Kies de optie die het beste past bij de reden waarom u dit opzegt en klik op Terug naar je Xbox-account.

Opmerking Als u in de Verenigde Staten woont en het Xbox 360 Entertainment For All-plan (voorheen het "Xbox Live Gold-contract van 2 jaar") hebt en de termijn van twee jaar nog niet is verstreken, dan annuleert u het lidmaatschap en wordt u een tarief voor vroegtijdige beëindiging en eventuele toepasselijke belasting aangerekend. Aan het einde van uw overeenkomst van twee jaar wordt uw account niet automatisch vernieuwd, aangezien automatisch vernieuwen niet is ingeschakeld. Als u uw Xbox 360 Entertainment For All-plan per ongeluk hebt opgezegd, neemt u contact op met Xbox Support voor hulp om uw lidmaatschap opnieuw te activeren.

Uw lidmaatschap onmiddellijk beëindigen

Neem contact op met Xbox Support om uw lidmaatschap onmiddellijk op te zeggen. Als u onmiddellijk opzegt, zal u de rest van uw betaalde lidmaatschapsperiode echter geen toegang meer hebben tot de Xbox Live-service.