Automatisch verlengen instellen voor Xbox Live Gold-lidmaatschap

Overzicht

Als uw Xbox Live Gold-lidmaatschap is ingesteld voor automatisch verlengen, gebeurt de verlenging automatisch. Op deze pagina wordt beschreven hoe u automatisch verlengen kunt inschakelen.

Automatisch verlengen inschakelen

Wanneer u Gold koopt, wordt automatisch verlengen standaard ingeschakeld als er een betalingsoptie is gekoppeld aan uw account. Volg deze stappen als u automatisch aanmelden hebt uitgeschakeld, maar dit weer wilt inschakelen.

1. Klik boven aan een pagina van Xbox Support op Aanmelden.
picture
  1. Voer het e-mailadres van uw Microsoft-account in het eerste vak in. Voer het wachtwoord van uw Microsoft-account in het tweede vak in.
  2. Klik daarna op Aanmelden.

picture
  1. Onder Abonnementen selecteert u Speel verder door je abonnement automatisch te vernieuwen.
picture