Aanmelden
Deze pagina delen

Proefversies Xbox Live Gold-lidmaatschap

Overzicht

Met een proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap krijgt u tijdelijk toegang tot de functies van Xbox Live, inclusief online multiplayergames.

In dit artikel worden de beschikbare proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap beschreven.

Opmerking U kunt geen proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap toevoegen als u al een Xbox Live Gold-abonnement hebt.

Onderwerpen

Nieuwe accounts

Wanneer u een Xbox One- of Xbox 360-console instelt en een nieuwe Microsoft-account aanmaakt, kunt u zich registreren voor een Xbox Live Gold-lidmaatschap dat maandelijks wordt vernieuwd en krijgt u uw eerste maand gratis.

U kunt zich ook registreren voor een proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap wanneer u uw nieuwe account online aanmaakt. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan op de pagina Abonnementen nadat u een Microsoft-account hebt aangemaakt.
  2. Selecteer Gold - 1 maand GRATIS proefversie en klik op Volgende.
  3. Klik op Voeg een creditcard toe.
Belangrijk Hoewel uw proefversie van een maand van het Xbox Live Gold-lidmaatschap gratis is, moet er een betalingsoptie worden geregistreerd omdat het lidmaatschap wordt omgezet naar een Xbox Live Gold-abonnement tenzij u het opzegt. U moet een betalingsmethode zoals een creditcard of PayPal toevoegen aan uw account. Als u uw lidmaatschap niet wilt behouden na uw gratis proefversie, moet u automatisch vernieuwen annuleren om uw lidmaatschap op te zeggen. Zie hieronder "Proefversie Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen".
  1. Voer uw factuurgegevens in en klik op Volgende.
  2. Volg de instructies om het registratieproces te voltooien.

Opmerkingen

• De proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap is gekoppeld aan een enkele gamertag.
  • Per console zijn er slechts drie proefaccounts beschikbaar. Wanneer een gebruiker drie proefaccounts heeft aangemaakt op zijn/haar console, ontvangt de gebruiker geen bericht meer met de mogelijkheid om een proefversie van de Xbox Live Gold-account te creëren.
  • Zorg dat uw land/regio correct is in uw factureringsgegevens wanneer u zich registreerde voor deze aanbieding.

Belangrijk Aan het einde van de gratis proefperiode wordt het lidmaatschap automatisch omgezet naar een betalend abonnement dat standaard maandelijks wordt vernieuwd. Het betalend abonnement wordt vernieuwd met de betalingsmethode die u hebt toegevoegd aan uw account. Als u niet wilt dat het gratis lidmaatschap wordt vernieuwd, moet u automatisch vernieuwen annuleren. Zie hieronder "Proefversie Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen".

Gratis proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap van een maand

Als u al een Xbox Live-account hebt en geen actief betalend Xbox Live Gold-abonnement hebt, dan kunt u zich registreren voor een gratis proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap van een maand.

Opmerkingen

• Dit is een gratis proefversie van een lidmaatschap van een maand, dat wordt omgezet naar een abonnement en maandelijks wordt vernieuwd na de eerste (gratis) maand.
  • Deze gratis proefversie van het lidmaatschap is alleen beschikbaar voor klanten die nog geen actief betalend abonnement hebben en nog geen proefversie van het lidmaatschap hebben gehad.
  • Om u te registreren voor de gratis proefversie van een lidmaatschap, moet u een betalingsmethode toevoegen aan uw account, zoals een creditcard of PayPal.

Om te zien of u in aanmerking komt voor een gratis proefversie van een maand:

1. Meld u aan op de pagina Abonnementen.
  2. Als u in aanmerking komt voor een gratis proefversie, ziet u Gold - 1 maand GRATIS proefversie als aanbieding voor een abonnement. Selecteer Gold - 1 maand GRATIS proefversie en klik op Volgende.
  3. Voeg desgevraagd een betalingsoptie toe aan uw account. Als er reeds een betalingsoptie is geregistreerd, kunt u die gebruiken.
  4. Volg de instructies om het registratieproces te voltooien.

Belangrijk Aan het einde van de eerste (gratis) maand wordt het lidmaatschap automatisch omgezet naar een betalend abonnement dat standaard maandelijks wordt vernieuwd. Het betalend abonnement wordt vernieuwd met de betalingsmethode die u hebt toegevoegd aan uw account. Als u niet wilt dat het gratis lidmaatschap wordt vernieuwd, moet u automatisch vernieuwen annuleren. Zie hieronder "Proefversie Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen".

Prepaidcodes voor proefversies van het Xbox Live Gold-lidmaatschap

Sommige games of consolebundels omvatten een prepaidcode of token voor een proefversie van een Xbox Live Gold-lidmaatschap. De proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap begint van zodra u de prepaidkaart of het token activeert.

De volgende beperkingen zijn van toepassingen op tokens voor de proefversie van Xbox Live:

• Als u een bestaand betalend Xbox Live Gold-abonnement hebt, kunt u geen prepaidcode of token inwisselen om de abonnementsperiode te vernieuwen. U kunt de prepaidcode of het token echter wel inwisselen wanneer uw huidige abonnement is afgelopen.
  • Prepaidcodes of tokens zijn alleen beschikbaar in bepaalde games en bundels.
  • Met dit type lidmaatschap hebt u geen toegang tot Games with Gold.
  • U kunt prepaidcodes of tokens niet cumuleren. Dit betekent dat u geen andere proefperiode kunt starten voordat uw huidige proefperiode is afgelopen. U kunt echter wel een nieuw Xbox Live Gold-abonnement kopen en het lidmaatschap op elk moment tijdens de proefperiode starten.
  • Als u momenteel geen betalend Xbox Live Gold-abonnement hebt, kunt u een onbeperkt aantal prepaidcodes of tokens gebruiken om proefversies van aparte Xbox Live Gold-lidmaatschappen te ontvangen. U kunt prepaidcodes of tokens echter niet cumuleren en moet dus wachten tot uw huidige proefperiode is afgelopen voordat u een andere proefperiode start.

Proefversie Xbox Live Gold-lidmaatschap opzeggen

1. Meld u aan bij uw Microsoft-account.
  2. Klik op Abonnementen.
  3. Zoek uw abonnement op de proefversie van het lidmaatschap.
  4. Klik op Automatische betaling annuleren.
  5. Klik op Doorgaan.

Zie Hoe u uw Xbox Live Gold-abonnement kunt opzeggen voor meer informatie.

Als u fout 8C210007 te zien krijgt wanneer u zich registreert voor een proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap

Als u deze foutcode te zien krijgt, kan dat betekenen dat er een probleem is met Xbox Live of dat de factuurgegevens voor uw account verkeerd zijn.

Om dit probleem op te lossen, controleert u eerst of er Xbox Live-servicewaarschuwingen zijn op de pagina Xbox Live-status of controleert u of een Xbox Live-servicewaarschuwing boven aan deze pagina verschijnt. Als er servicewaarschuwingen zijn, wacht dan even en probeer het later opnieuw.

Ga naar Fout 8C210007 treedt op wanneer u zich registreert voor een gratis proefversie van het Xbox Live Gold-lidmaatschap voor meer stappen voor probleemoplossing.