Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners.
Deze pagina delen

Foto's en video's van Kinect delen of verwijderen

Overzicht

In sommige Kinect-games kunt u tijdens het spel foto's en video's maken van uzelf en uw vrienden. U kunt deze foto's video' s dan uploaden naar websites en services zoals KinectShare.com, waar ze kunnen worden gedownload, afgedrukt en gedeeld met uw vrienden en familie op sociale netwerksites zoals Facebook.

Ga naar KinectShare om games te vinden waarin afbeeldingen kunnen worden genomen.

Oplossingen

Uw privacy-instellingen wijzigen om Kinect Sharing toe te staan

Als u uw foto's en video's wilt uploaden naar websites en services zoals KinectShare.com, moet Kinect Sharing op de console zijn ingesteld op Toegestaan. Deze instelling maakt deel uit van de instellingen voor onlineveiligheid op uw console.

De instelling Delen op Kinect wijzigen:

  1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Instellingen en selecteer Privacy.
  3. Selecteer Instellingen wijzigen.
  4. Selecteer Aanpassen.
  5. Selecteer Delen op Kinect.
  6. Selecteer Toegestaan of Geblokkeerd:

    Toegestaan: u kunt foto's en video's uploaden naar websites en services zoals KinectShare.com, om ze te delen met anderen. Gebruik uw Microsoft-account om u aan te melden bij KinectShare.com en de geuploade foto's en video's te bekijken. Meer informatie over KinectShare.com.

    Geblokkeerd: u kunt foto's en video's niet uploaden naar websites en services om ze te delen met anderen.

  7. Druk op B op uw controller.
  8. Selecteer Opslaan en afsluiten.

Wanneer u deze stappen hebt voltooid voor elk gezinslid, kunt u uw foto's of video's rechtstreeks vanuit uw Kinect-game uploaden.

Nadat u vanuit de game hebt gedeeld, gaat u naar KinectShare.com en meldt u zich aan met de Microsoft-account die aan uw Xbox Live-account is gekoppeld.

Opmerkingen

  • Als u een instelling van een kinderaccount wijzigt, wordt u gevraagd om de Microsoft-accountgegevens van de gekoppelde volwassenenaccount in te voeren.
  • Delen is alleen beschikbaar in uw game wanneer Delen op Kinect bij alle aangemelde spelers is ingesteld op Toegestaan.

Foto's en video's vanaf uw game of KinectShare.com verwijderen

De meeste Kinect-games slaan uw foto's of video's niet automatisch op. Als u ze niet onmiddellijk vanuit de game opslaat, bent u ze kwijt. Als uw game foto's en video's opslaat, raadpleeg dan de handleiding van de game en de menu's voor de stappen om ze te uploaden en te delen of te verwijderen.

Een foto of video die is geüpload naar KinectShare.com, wordt automatisch verwijderd na 14 dagen. U kunt foto's of video's ook op elk moment handmatig verwijderen van de site. Ga gewoon naar KinectShare.com en meld u aan met uw Microsoft-account. Verwijder daarna de foto's of video's. Deze worden nooit openbaar gemaakt, tenzij u ervoor kiest om ze te delen via KinectShare.com.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foto's en video's van Kinect delen of verwijderen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen