Foutcode C00000C2 treedt op wanneer u de Kinect-sensor probeert te gebruiken

Probleem

U krijgt de volgende foutcode en foutbericht te zien wanneer u de Kinect-sensor gebruikt en het rode lampje brandt:

C00000C2

Dit kan betekenen dat de sensor misschien niet goed is aangesloten of dat de consolesoftware moet worden bijgewerkt.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om het probleem te verhelpen.

Oplossing 1: Werk de consolesoftware bij

1. Plaats een Kinect-gameschijf.
  2. Start de game vanaf het Xbox Dashboard.
  3. Als de consolesoftware moet worden bijgewerkt, ziet u het volgende bericht:

Update Required: An update has been found. To apply this update, you must restart your console.

1. Selecteer Yes, Restart om de update te installeren.

Oplossing 2: Controleer de kabels

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de sensor van de console los en steek de sensorkabel rechtstreeks in de AUX-poort aan de achterkant van de console.

Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.

1. Zet de console aan.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  3. Controleer of de USB-stekker is aangesloten op de achterkant van de console.

Het lampje in het midden van de kabel moet groen branden.

Geen groen lampje? Probeer de kabel aan te sluiten op een ander stopcontact om na te gaan of de kabel goed werkt. Als u de kabel moet vervangen, neemt u contact op met Xbox Support. Zie het onderdeel Help onderaan deze pagina voor meer informatie.

1. Zet de console aan.

Probeer de volgende oplossing als u deze foutcode steeds opnieuw krijgt.

Oplossing 3: Vraag een reparatie aan

Als het probleem met de voorgaande stappen niet is opgelost, gaat u naar het online servicecentrum en klikt u op Vraag een reparatie aan om een reparatie aan te vragen.

Vragen over reparatie of garantie? Zie Garantie, registratie en reparatie van de Xbox 360: veelgestelde vragen.