Fout "The Kinect sensor needs an update" wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt

U ziet het volgende foutbericht wanneer u de Kinect-sensor voor Xbox 360 gebruikt:

The Kinect sensor needs an update (C0050006)

Dit betekent dat de software van de Xbox 360-console of de Kinect-sensor moet worden bijgewerkt.

Oplossing

Als u de update wilt ophalen, moet u de console opnieuw starten.

Selecteer Yes als u wordt gevraagd de software-update te downloaden en bij te werken. De update wordt automatisch toegepast als u de console opnieuw start en verbinding maakt met Xbox Live.

Als u geen toegang hebt tot Xbox Live, plaats dan een Xbox Kinect-gameschijf in de console om de update op te halen.