Een Xbox Live Vision camera en een Kinect-sensor gebruiken op uw Xbox 360

Kinect-sensor Xbox Live Vision-camera
Kinect-sensor Xbox Live Vision-camera

Als u een Xbox Live Vision-camera en een Kinect-sensor tegelijk aansluit op een Xbox 360-console, is er maar één apparaat actief:

U gebruikt... ...dit apparaat is actief:
Xbox Dashboard Kinect-sensor
Kinect-games Kinect-sensor
Video Kinect Kinect-sensor
Games die de Vision-camera gebruiken Vision-camera

U kunt de Vision-camera gebruiken met Video Kinect als u de Kinect-sensor uitschakelt. Dan hebt u echter een hoofdtelefoon nodig om te chatten via Xbox Live en wordt automatisch zoomen en pannen niet ondersteund. Leer hoe u de Kinect-sensor aan of uit kunt zetten.

U kunt de Kinect-sensor niet gebruiken om foto's aan Xbox Live-berichten toe te voegen. Gebruik de Vision-camera om foto's aan een bericht toe te voegen. Meer informatie over berichten.