Fout "There's a problem with the microphone in your sensor" op Xbox 360

Probleem

Het volgende foutbericht wordt weergegeven op het scherm van uw Xbox 360:

There's a problem with the microphone in your sensor (8AC80008)

Dit betekent dat er een probleem is met uw Kinect-sensor.

Oplossing

Controleer of de sensor goed is aangesloten om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

Xbox 360 S-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de sensor van de console los en steek de sensorkabel rechtstreeks in de AUX-poort aan de achterkant van de console.

Belangrijk Verwijder de voedings-/USB-adapterkabel als deze bij uw Kinect-sensor is geleverd.
  3. Zet de console aan.

Originele Xbox 360-console

1. Zet de console uit.
  2. Koppel de Kinect-sensor los van de console.
  3. Controleer of de voedingskabel in een werkend stopcontact zit.
  4. Steek de USB-connector in de USB-poort aan de achterkant van de console.
  5. Zet de console aan.

Als het probleem met deze stappen niet is verholpen, moet de sensor worden gerepareerd. Start het reparatieproces online via devicesupport.microsoft.com.