Meer informatie over plaatsing van de Kinect-sensor

Oplossingen

Bij de juiste plaatsing van de Kinect-sensor krijgt u de beste lichaamstracering en spraakherkenning. Hier volgen enkele tips:

De Kinect-sensor op de juiste hoogte plaatsen

Een Kinect-sensor is in het midden boven een tv-toestel gemonteerd. Er staat een vinkje naast de afbeelding. Een Kinect-sensor is op de vloer voor een tv-toestel op een tv-meubel geplaatst. Er staat een rode 'X' naast de afbeelding.

De sensor werkt het best als deze 0,6 tot 1,8 meter boven de vloer wordt geplaatst. In het ideale geval staat de sensor minder dan 15 cm boven of onder uw tv.

Opmerking Probeer in kleine ruimten de sensor te plaatsen op een afstand zo dicht mogelijk bij 1,8 meter.

De Kinect-sensor horizontaal centreren

Een Kinect-sensor is in het midden boven een tv-toestel gemonteerd. Er staat een vinkje naast de afbeelding. Een Kinect-sensor is nabij de hoek linksonder van een tv-toestel geplaatst. Er staat een rode 'X' naast de afbeelding.

Hoewel de sensor ook werkt als deze links of rechts van de tv staat, zijn de prestaties beter als u de sensor centreert.

Plaats de Kinect-sensor niet op iets wat trilt, bijvoorbeeld een luidspreker.

Een Kinect-sensor is in het midden onder een tv-toestel geplaatst en op gelijke afstand van twee stereoluidsprekers. Er staat een vinkje naast de afbeelding. Een Kinect-sensor is boven op één van twee luidsprekers geplaatst die aan beide zijden van een tv-toestel staan. Er staat een rode 'X' naast de afbeelding.

Plaats uw sensor op ten minste 0,3 meter afstand van een luidspreker. Bij hogere tv-volumes moet u wellicht 0,9 meter of meer afstand aanhouden tussen de sensor en een luidspreker.

Plaats de sensor niet op de console, een ander elektronisch apparaat of iets wat vibreert.

Plaats de Kinect-sensor dicht bij de rand op een vlak en stabiel oppervlak

Een Kinect-sensor met een groene led is nabij de voorste rand van een tv-meubel geplaatst. Er staat een vinkje naast de afbeelding. Een Kinect-sensor met een rode led is op een afstand van de voorste rand van een tv-meubel geplaatst. Er staat een rode 'X' naast de afbeelding.

Als de sensor te ver naar achteren staat, kan de sensor uw voeten niet zien.

De Kinect-sensor zodanig plaatsen dat deze vrij kan bewegen

Een Kinect-sensor is voor een tv-toestel geplaatst op een tv-meubel met glazen deuren. Er staat een vinkje naast de afbeelding. Een Kinect-sensor is in tv-meubel met glazen deuren geplaatst. Er staat een rode 'X' naast de afbeelding.

Plaats de sensor niet achter deurtjes (ook niet van glas) of op een smalle plank.

Plaats de sensor zodanig dat deze kan bewegen en automatisch bijstellen.

Verwijder indien nodig het verpakkingsschuim tussen de voet van de sensor en de sensorkop.