Ondersteuning USB-flashstation Xbox 360

Een USB-flashstation gebruiken om uw Xbox-content op te slaan

U kunt een USB-flashstation gebruiken als opslagapparaat voor de Xbox 360 en tot 32 GB aan content opslaan. U kunt...

• Een voorgeformatteerd Xbox 360-flashstation van 8 GB of 16 GB van SanDisk kopen. Dit officiële Xbox 360 USB-flashstation van SanDisk is vooraf geconfigureerd om te werken met de Xbox 360-console.
  • Opmerking Een voorgeformatteerd flashstation van 32 GB van SanDisk is niet verkrijgbaar op dit moment.

OF

• Een USB-flashstation formatteren als opslagapparaat voor Xbox.
picture

Een USB-flashstation is een geweldige manier om uw opgeslagen games of gamertag mee te nemen naar een andere console. Met de recentste consolesoftware kunt u uw opgeslagen games echter opslaan in de cloud en uw profiel downloaden naar elke console. Voor informatie over deze nieuwe functies, zie Uw opgeslagen game in de cloud opslaan en Uw Xbox Live-profiel downloaden, verplaatsen of verwijderen.

Opmerking U kunt een USB-flashstation gebruiken om 32 GB aan content naar een andere console te verplaatsen. Als u meer dan 32 GB aan content moet verplaatsen naar een andere console, gebruikt u de Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk.

In de volgende tabel staan de soorten content die op verschillende soorten Xbox-opslagapparaten kunnen worden opgeslagen.

Xbox-content

Xbox
360 harddisk

USB-geheugenkaart

Xbox 360 geheugenkaart

Xbox-gamegegevens

Ja

Ja

Ja

Thema's, pictogrammen, avataritems, gamecontent, demo's en trailers

Ja

Ja

Ja

Arcadetitels

Ja

Ja

Ja

Facebook- en Twitterpagina's

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-games

Ja

Ja

Ja

Xbox 360 Games on Demand

Ja

Ja

Ja

Films

Ja

Ja

Nee

Muziekbestanden (mp3, wma)

Ja

Nee

Nee

Originele Xbox-games

Ja

Nee

Nee

USB-flashstations

Minimumvereisten USB

Als u een USB-flashstation wilt gebruiken voor de console, moet het USB-flashstation aan de volgende vereisten voldoen:

• Minimaal 1 GB opslagcapaciteit.
  • Geformatteerd met de Windows FAT32-bestandssysteemindeling. Macintosh- of Linux-indelingen werken niet.

Opmerking Als u een USB-flashstation gebruikt dat niet voldoet aan de minimale prestatievereisten, kan dit zeer nadelige gevolgen hebben voor de prestaties van uw console.

Een USB-flashstation formatteren

Voordat u een USB-flashstation als opslagapparaat voor de Xbox formatteert, controleert u eerst of u over de nieuwste update van de consolesoftware beschikt.

U kunt tot 32 GB van de geheugenruimte van het USB-flashstation configureren als Xbox-opslag.

Opmerking Als het bericht "Can't configure" wordt weergegeven, voldoet het USB-flashstation niet aan de minimumvereisten voor USB.

Volg deze stappen om een USB-flashstation te formatteren:

1. Sluit een USB-flashstation aan op een USB-poort aan de voorzijde van de console.
  2. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Selecteer Instellingen en selecteer vervolgens Systeeminstellingen.
  2. Selecteer Storage of Memory.
picture
  1. Selecteer USB Storage Device.
picture
  1. Kies Configure Now of Customize om het USB-flashstation te formatteren voor Xbox-content.

Opmerking Als op het USB-flashstation niet ten minste 1 GB ruimte vrij is, zijn de opties op dit scherm niet beschikbaar. In dat geval gebruikt u een ander USB-flashstation.

picture

Configure Now: hiermee wordt het USB-flashstation gewist en wordt 32 GB geconfigureerd als opslagruimte voor Xbox

1. Kies Configure Now en bevestig dat u alle gegevens op het USB-flashstation wilt wissen.

Customize: hiermee wordt een deel van het USB-flashstation (tot 32 GB) geconfigureerd

1. Selecteer Customize.
  2. Schuif de Reserved Storage-schuifregelaar naar rechts om de hoeveelheid geheugenruimte voor Xbox-gegevensopslag te selecteren.

Opmerking 512 MB is gereserveerd voor het systeem.
picture
  1. Selecteer Configure.
  2. De console test het USB-flashstation om te zien of het goed werkt met de console. Als deze test wordt gehaald, kunt u het USB-flashstation gebruiken.

Opmerking Als is aangegeven dat het USB-flashstation te traag is voor de aanbevolen snelheid, kan dit de snelheid en kwaliteit van de game negatief beïnvloeden. Als u een ander USB-flashstation wilt proberen, selecteert u Cancel.

3. Het USB-flashstation is gereed voor gebruik en wordt onder USB Storage Device vermeld.
picture

Nu kunt u uw USB-flashstation gebruiken zoals elk ander opslagapparaat voor de Xbox. Voor informatie over het kopiëren en verplaatsen van content naar een ander opslagapparaat, zie Xbox 360 content kopiëren, verplaatsen of verwijderen. U kunt slechts twee USB-flashstations tegelijk aansluiten op de Xbox 360-console.

Opmerking Informatie die door uw Xbox 360-console is opgeslagen op een USB-flashstation kan niet worden bekeken of geopend op een computer.

USB-waarschuwingen en -fouten

Ik krijg het bericht "Performance Warning”. Wat betekent dit?

Als uw USB-flashstation niet aan de minimumvereisten voor USB voldoet, kunt u aanzienlijke snelheidsproblemen ervaren als u games op het flashstation speelt of als u content opslaat naar het flashstation.

Ik krijg het bericht "Can't Configure". Wat betekent dit?

Uw USB-opslagapparaat werkt niet naar behoren en kan niet worden gebruikt om Xbox 360-content op te slaan. Vervang uw USB-opslagapparaat door een apparaat dat voldoet aan de minimale vereisten voor USB:

• Minimaal 1 GB opslagcapaciteit
  • Windows FAT32-bestandssysteemindeling

Opmerking Als het apparaat is geformatteerd in Windows via FAT16 of NTFS, kunt u het wellicht opnieuw formatteren in Windows via FAT32. Macintosh- en Linux-indelingen werken niet.

Veelgestelde vragen

Waarom ondersteunt Xbox 360 slechts 32 GB USB-opslagruimte?

32 GB opslagruimte op USB-flashstations is veel meer opslagruimte dan op de originele Xbox 360 geheugenkaart. Als u extra opslagruimte nodig hebt, kunt u een Xbox 360 harddisk toevoegen. Zie Xbox 360-opslagopties voor meer informatie.

Waarom heb ik niet de volledige 32 GB opslagruimte beschikbaar op mijn USB-station?

De Xbox 360 reserveert 512 MB van de opslagruimte voor systeemgebruik.

Zijn er nog andere mogelijkheden voor opslag?

De Xbox 360 harddisk met 320 GB is de beste optie voor liefhebbers van media. Met deze harddisk hebt u veel ruimte voor games, hdtv en films, Games op aanvraag, gamedemo's en game-uitbreidingen, muziek en nog veel meer. Voor bepaalde games hebt u nog steeds een harddisk nodig om te gamen op gekoppelde systemen of om multiplayer games van Xbox Live te spelen. Voor multiplayer games wordt aanbevolen dat u een harddisk gebruikt.

What are other users saying about these topics?

To see what other users are saying about these topics, or to ask your own questions, go to our Xbox Support Forums and view the following conversations:

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.