Ondersteuning USB-flashstation Xbox 360

Een USB-flashstation is een geweldige manier om uw opgeslagen games of gamertag mee te nemen naar een andere console. Met de recentste consolesoftware kunt u uw opgeslagen games echter opslaan in de cloud en uw profiel downloaden naar elke console. Zie Uw opgeslagen games opslaan in de cloud en Uw Xbox Live-profiel naar een andere Xbox 360-console downloaden of opnieuw downloaden voor informatie over deze nieuwe functies.

Opmerking U kunt een USB-flashstation gebruiken om 32 GB aan content naar een andere console te verplaatsen. Zie Overdrachtskabel voor Xbox 360-harddisk gebruiken als u meer dan 32 GB moet verplaatsen.

In de volgende tabel staan de soorten content die op verschillende soorten Xbox-opslagapparaten kunnen worden opgeslagen.

Xbox-content

Xbox
360 harddisk

USB-geheugenkaart

Xbox 360 geheugenkaart

Xbox-gamegegevens

Ja

Ja

Ja

Thema's, pictogrammen, avataritems, gamecontent, demo's en trailers

Ja

Ja

Ja

Arcadetitels

Ja

Ja

Ja

Facebook- en Twitterpagina's

Ja

Ja

Ja

Xbox 360-games

Ja

Ja

Ja

Xbox 360 Games on Demand

Ja

Ja

Ja

Films

Ja

Ja

Nee

Muziekbestanden (MP3, WMA)

Ja

Nee

Nee

Originele Xbox-games

Ja

Nee

Nee

Veelgestelde vragen

Mijn USB-flashstation werkt prima op mijn Xbox, maar niet op mijn computer

Wanneer u een USB-flashstation formatteert naar de maximale grootte voor gebruik op Xbox 360, kan de computer de standaardmap van Xbox 360 niet lezen en kunt u de bestanden die in die map zijn opgeslagen niet zien. De map verschijnt als een privémap met de naam "Xbox 360" op het USB-flashstation.

Als ik een USB-flashstation op mijn Xbox 360 gebruik, word ik dan geblokkeerd van Xbox Live?

Nee. We moedigen u zelfs aan een vorm van externe opslag te gebruiken, zoals een USB-flashstation, voor uw gamegegevens.

Hoe kan ik meer ruimte toevoegen aan een USB-flashstation dat ik heb geformatteerd met een aangepaste, kleine map uitsluitend voor Xbox 360?

U moet het USB-flashstation opnieuw formatteren om de map groter te maken of het station formatteren naar de maximale grootte van 32 GB. Zie USB-flashstations gebruiken bij Xbox 360 voor meer informatie over het formatteren van uw USB-flashstation.

Mijn USB-flashstation verschijnt helemaal niet.

Is uw apparaat al geconfigureerd?

• Ik gebruik het USB-flashstation voor het eerst
    Uw USB-flashstation heeft wellicht niet het juiste formaat. Sluit het aan op uw pc, open Mijn computer, klik met de rechtermuisknop op het USB-apparaat en selecteer "Formatteren". Formatteer het USB-flashstation als FAT32. Zorg dat u eventuele bestanden opslaat voordat u dit doet; bij het formatteren worden immers alle gegevens van het USB-flashstation gewist.
  • Ik heb het al geconfigureerd
    Probeer uw USB-flashstation aan te sluiten nadat de console is opgestart en kijk of het verschijnt. Dit is een erg ongebruikelijk probleem, maar we zijn ons ervan bewust en werken eraan om het probleem op te lossen. Denk er voorlopig aan dat u uw USB-flashstation aansluit na het opstarten.

De configuratie van mijn USB-flashstation is plots veranderd

Als er plots geen gegevens meer op uw USB-flashstation staan, of als het is teruggekeerd naar de staat voor de configuratie, voldoet uw USB-flashstation wellicht niet aan alle eisen voor gebruik met de Xbox 360-console. Als u een waarschuwingsbericht hebt gekregen tijdens de configuratie, zoek dan een USB-flashstation dat beter voldoet aan de eisen voor gebruik met de console.

Als u uw USB-flashstation nog eens wilt proberen, formatteer het dan opnieuw naar FAT32 op de pc en probeer het daarna opnieuw te configureren. Zorg dat uw bestanden ook op de console zijn opgeslagen, voor het geval dat er een probleem zou optreden.

Waarom ondersteunt Xbox 360 slechts 32 GB USB-opslagruimte?

32 GB opslagruimte op USB-flashstations is veel meer opslagruimte dan op de originele Xbox 360-geheugenkaart. Als u extra opslagruimte nodig hebt, kunt u een Xbox 360-harddisk toevoegen. Zie Xbox 360-opslag voor meer informatie.

Waarom heb ik niet de volledige 32 GB opslagruimte beschikbaar op mijn USB-station?

De Xbox 360 reserveert 512 MB van de opslagruimte voor systeemgebruik.

Zijn er nog andere mogelijkheden voor opslag?

De Xbox 360-harddisk met 320 GB is de beste optie voor liefhebbers van media. Met deze harddisk hebt u 320 GB ruimte voor games, hdtv en films, Games on Demand, gamedemo's en uitbreidingen, muziek en nog veel meer. Voor bepaalde games hebt u nog steeds een harddisk nodig om te gamen via System Link of om multiplayergames van Xbox Live te spelen. Voor multiplayergames wordt aanbevolen dat u een harddisk gebruikt.

Wat hebben andere gebruikers te zeggen over deze onderwerpen?

Om te zien wat andere gebruikers te zeggen hebben over deze onderwerpen, of om zelf vragen te stellen, gaat u naar onze Xbox Support Forums en bekijkt u de volgende gesprekken:

Denk eraan dat de inhoud van de Xbox Support Forums alleen beschikbaar is in het Engels. Als u inhoud van de Xbox Support Forums naar een andere taal wilt vertalen, plakt u de URL in een online vertaalprogramma zoals Bing Translator.