De Xbox 360 draadloze Bluetooth-hoofdtelefoon instellen en met een Bluetooth-apparaat gebruiken

Overzicht

Tekening van de Xbox 360 draadloze Bluetooth-headset

U kunt de Xbox 360 draadloze hoofdtelefoon met Bluetooth verbinden met Bluetooth-apparaten zoals mobiele telefoons en pc's. Deze hoofdtelefoon:

• Biedt tot acht uur spreektijd met een enkele oplaadbeurt
  • Gemakkelijk overschakelen van Xbox naar Bluetooth-mode om oproepen te beantwoorden

Opmerking Bluetooth-mode werkt alleen met Bluetooth-apparaten. De Xbox 360-console ondersteunt Bluetooth-technologie niet.

Bluetooth-mode

De hoofdtelefoon in Bluetooth-mode instellen

Voordat u de draadloze hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat kunt gebruiken, moet u de hoofdtelefoon draadloos verbinden (ook wel pairing of koppeling genoemd) met het Bluetooth-apparaat.

De draadloze hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat verbinden:

1. Controleer dat de oplaadkabel niet is aangesloten de hoofdtelefoon.
  2. Druk gedurende twee seconden op de aan/uit-knop op de hoofdtelefoon.
  3. Schakel het Bluetooth-apparaat dat u met de hoofdtelefoon wilt verbinden in.
  4. Zet de mode-schakelaar op de hoofdtelefoon op Bluetooth. Wanneer de hoofdtelefoon in Bluetooth-mode staat, is het lampje op de hoofdtelefoon blauw.
Tekening van de Xbox 360 draadloze Bluetooth-headset, met een pijl die toont hoe u de modusschakelaar kunt instellen om Bluetooth-modus in te schakelen
  1. Houd de verbindingsknop van de hoofdtelefoon twee seconden ingedrukt. Wanneer de hoofdtelefoon in Bluetooth-detectiemode staat, knipperen de lampjes blauw in wijzerzin.
Tekening van de Xbox 360 draadloze Bluetooth-headset met de verbindingsknop benadrukt
  1. Volg de koppelingsinstructies van uw Bluetooth-apparaat. Als voor uw apparaat een beveiligingscode vereist is voor de koppeling met uw draadloze hoofdtelefoon, gebruikt u “0000” (vier nullen) als code.

Wanneer de hoofdtelefoon verbonden is, knipperen de blauwe lampjes driemaal.

Herhaal stap 1-4 als u de hoofdtelefoon aan een Bluetooth-apparaat wilt koppelen. U kunt de hoofdtelefoon aan maximaal acht Bluetooth-apparaten koppelen.

Wanneer u de hoofdtelefoon in Bluetooth-mode inschakelt of overschakelt van Xbox- naar Bluetooth-mode, probeert de hoofdtelefoon automatisch verbinding te krijgen met het laatste Bluetooth-apparaat waarmee deze was verbonden. Uw hoofdtelefoon ondersteunt Bluetooth Multipoint-technologie. Dit betekent dat de hoofdtelefoon met twee Bluetooth-apparaten tegelijk verbonden kan zijn.

De draadloze hoofdtelefoon in Bluetooth-mode gebruiken

Wanneer u de instelling hebt voltooid, kunt u de hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat gebruiken. Als u een Bluetooth-apparaat hebt waarmee u telefoongesprekken kunt voeren, kunt u de Action knop op de draadloze hoofdtelefoon gebruiken om oproepen te doen, te beantwoorden of te weigeren.

Tekeningen van de voor- en achterkant van de Xbox 360 draadloze Bluetooth-headset, met belangrijke functies genummerd van 1 tot 7, die overeenkomen met de tekst na de afbeelding
  1. Mute/Action (Mute in Xbox-mode en Action in Bluetooth-mode)
  2. Volume +
  3. Volume -
  4. Power
  5. Verbinden
  6. Stroomtoevoer
  7. Xbox (groen)/Bluetooth-mode (blauw)
Een oproep beantwoorden
Wanneer u een inkomende oproep krijgt, wordt via de hoofdtelefoon het bijbehorende geluid afgespeeld en knipperen de blauwe lampjes op de hoofdtelefoon totdat u de oproep beantwoordt, weigert of negeert.

Een inkomende oproep beantwoorden:

• Druk kort op de Action knop.
  • Als de hoofdtelefoon in Xbox-mode is, schakelt u over naar Bluetooth-mode, waarna de inkomende oproep automatisch wordt beantwoord (zonder dat u op de Action knop hoeft te drukken).
  • Als de hoofdtelefoon is uitgeschakeld, wordt de inkomende oproep automatisch beantwoord wanneer u deze inschakelt (zonder dat u op de Action knop hoeft te drukken).

Een inkomende oproep weigeren: Houd de Action knop twee seconden ingedrukt.

Een oproep beëindigen: druk kort op de Actie-knop. Als u naar de Xbox-mode schakelt, wordt de oproep niet beëindigd.

Een tekening van de Xbox 360 draadloze Bluetooth-headset met de Actie-knop benadrukt

Als u tijdens een gesprek weer een inkomende oproep krijgt: druk op de Actie-knop om de inkomende oproep te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Deze functie moet wel worden ondersteund door uw Bluetooth-apparaat en uw mobiele aanbieder.

Wanneer een gesprek in de wacht staat:

1. Druk kort op de Action knop om het actieve gesprek te beëindigen.
  2. Houd de Action knop twee seconden ingedrukt om van gesprek te wisselen.

Een oproep starten:

1. Zet de draadloze hoofdtelefoon aan.
  2. Als de hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat verbonden is (en er nog geen oproep aan de gang is), houdt u de Action knop twee seconden lang ingedrukt.
  3. Nu kunt u de spraakopdrachten van Bluetooth gebruiken voor uw oproep. Informatie over de spraakopdrachten van Bluetooth vindt u in de handleiding van uw Bluetooth-apparaat (bijvoorbeeld de documentatie bij uw telefoon).

Opmerking De mute knop op de draadloze hoofdtelefoon werkt alleen in Xbox-mode. Als u de hoofdtelefoon echter met een mobiele telefoon gebruikt, kunt u de mute-functie van de telefoon gebruiken.

Een andere bedieningsmodus kiezen
U kunt de bedieningsmodus van de hoofdtelefoon op elk gewenst moment wisselen. Als uw Bluetooth-apparaat bellen ondersteunt, kunt u van Xbox- naar Bluetooth-mode overschakelen om een inkomende oproep op de hoofdtelefoon te beantwoorden (mits u het Bluetooth-apparaat al aan de hoofdtelefoon hebt gekoppeld). Als u weer van Bluetooth- naar Xbox-mode overschakelt, gebruikt de hoofdtelefoon dezelfde instellingen die het laatst voor de Xbox-mode zijn gebruikt.

Probleemoplossing

Verbindingsmogelijkheden variëren per mobiele aanbieder. Hulp bij het oplossen van problemen met de Bluetooth-verbinding met een mobiel apparaat kunt u vinden in de producthandleiding of op de website van de fabrikant.

Zie Mijn telefoon koppelen aan een Bluetooth-accessoire voor hulp bij het verbinden van uw hoofdtelefoon met een Windows Phone.

Anderen kunnen u niet horen
Als anderen u niet kunnen horen wanneer de hoofdtelefoon in Bluetooth-mode staat:
  • Voer de stappen uit waarmee u de hoofdtelefoon met een Bluetooth-apparaat verbindt.
  • Zorg dat de modeschakelaar op de hoofdtelefoon op Bluetooth staat.
  • Zorg dat de microfoon naar voren gericht is.
  • Zorg dat Bluetooth-mode op uw Bluetooth-apparaat (bijvoorbeeld een telefoon) is ingeschakeld.
De lijst met Bluetooth-apparaten van de hoofdtelefoon verwijderen
Op de hoofdtelefoon worden koppelingsgegevens opgeslagen voor de laatste acht Bluetooth-apparaten waarmee er verbinding was. Voer de volgende stappen uit als deze lijst wilt wissen:
  1. Zet de hoofdtelefoon aan.
  2. Zet de mode-schakelaar op Bluetooth (het lampje op de hoofdtelefoon zal blauw knipperen).
  3. Houd de connect knop 10 seconden lang ingedrukt.
  4. Eerst knipperen de lampjes blauw in wijzerzin, na 10 seconden gaan de vier lampjes samen knipperen. De hoofdtelefoon maakt ook twee keer een laag geluid.
  5. Zet de hoofdtelefoon uit.
  6. Om de hoofdtelefoon opnieuw te koppelen, volgt u de bovenstaande instructies in "De hoofdtelefoon in Bluetooth-mode instellen".