Problemen met de Xbox 360 draadloze netwerkadapter oplossen

Overzicht

Er zijn twee versies van de Xbox 360 draadloze netwerkadapter:

Een illustratie van een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter
Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter
Werkt met 802.11a, 802.11b, 802.11g en 802.11n draadloze routers en toegangspunten.
Een illustratie van een Xbox 360 draadloze G-netwerkadapter
Xbox 360 draadloze G-netwerkadapter
Werkt met 802.11a, 802.11b en 802.11g draadloze routers en toegangspunten.

Opmerking De Xbox 360-console heeft ingebouwde Wi-Fi. U hebt dus geen draadloze netwerkadapter nodig.

Op deze pagina

Mijn Xbox 360-console detecteert het draadloze netwerk niet

Mijn console ontvangt een zwak draadloos signaal

Het lampje op de adapter brandt in een andere kleur, brandt niet of knippert.

Als op de adapter het volgende te zien is:
Een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter zonder brandend lampje

Lampje brandt niet

De adapter krijgt geen stroom. Koppel de USB-stekker los en steek deze weer in. Als er nog steeds geen lampje brandt, probeert u de adapter in een USB-poort aan de voorkant van de console te steken. Als de adapter in een USB-poort aan de voorkant werkt, raadpleegt u De draadloze adapter werkt wel in sommige USB-poorten, maar niet in andere.

Als het dan nog steeds niet werkt, is er misschien een hardwarestoring in de adapter opgetreden. Bestel een nieuwe adapter in het Xbox online servicecentrum.

Opmerking Productregistratie is wellicht vereist.

Een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter met een groen brandend lampje

Een groen lampje brandt continu

De adapter is aangesloten op een draadloze router, gateway of toegangspunt.

Een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter met een knipperend groen lampje

Een knipperend groen lampje

Zwarte adapter met twee antennes (draadloze N-adapter): de adapter probeert verbinding te krijgen met een draadloos netwerk.

Een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter met een rood brandend lampje

Een rood lampje brandt continu

Zwart met twee antennes (draadloze “N”-adapter): de adapter wordt niet herkend. Probeer de adapter in een USB-poort aan de voorkant van de console te steken.

Grijs met één antenne (draadloze G-adapter): de adapter is klaar voor de volgende stap: test uw verbinding.

Een Xbox 360 draadloze N-netwerkadapter met een rood knipperend lampje

Een knipperend rood lampje

Misschien is er een hardwarestoring in de adapter opgetreden. Bestel een nieuwe adapter in het Xbox online servicecentrum.

Opmerking Productregistratie is wellicht vereist.

De draadloze adapter werkt wel in sommige USB-poorten, maar niet in andere

Test de USB-poorten. Dat doet u als volgt:

1. Test de draadloze adapter in alle USB-poorten op de Xbox 360-console.
  2. Als de adapter in de ene USB-poort wel werkt maar niet in de andere, sluit u een ander accessoire aan op de USB-poort die niet werkt met de adapter.
  3. Als een USB-poort met geen enkel accessoire werkt, moet de console misschien worden gerepareerd. Vraag online een reparatie aan.

Ik ken het wachtwoord van mijn draadloze netwerk niet