Xbox 360 Wireless Speed Wheel

Instellen en gebruiken

Met de Xbox 360 Wireless Speed Wheel kunt realistisch en nauwkeurig sturen en met rumble feedback voelt u elke hobbel in de weg. Dankzij het draadloze stuurwiel bent u in controle, met intuïtieve knoppen en triggers:

• Intuïtief sturen met bewegingssensors
  • Trigger knoppen voor optrekken en remmen
  • Knoppen voor specifieke gamefuncties:
    • A,B,X,Y knop
    • Navigatiepad
    • Guide, start en back knop

• Rumble feedback

Wireless speed wheel

Instellen

Functies en instellen van het draadloze racestuur

Bekijk de video "Functies en instellen van het draadloze racestuur". Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Stap 1: installeer de software voor het draadloze racestuur

De gemakkelijkste manier om de softwarestuurprogramma's van de Xbox 360 Wireless Speed Wheel te installeren, is om verbinding te maken met Xbox Live. Als uw console is verbonden met Xbox Live, bent u klaar voor stap 2.

Als uw console niet met Xbox Live is verbonden, voert u een van de volgende handelingen uit:

• Plaats de disc met de softwarestuurprogramma's die bij de Xbox 360 Wireless Speed Wheel is meegeleverd. Wanneer u wordt gevraagd de console bij te werken, kiest u ervoor de software bij te werken (als dit u niet wordt gevraagd, is de software al bijgewerkt). Ga na het bijwerken naar stap 2.
  • Werk uw consolesoftware bij. Na het bijwerken bent u klaar voor stap 2.
Stap 2: Plaats batterijen

Plaats AA alkaline (meegeleverd bij het stuur) of volledig opgeladen oplaadbare NiMH-batterijen (nikkel metaalhydride) in het draadloze racestuur. Dat doet u als volgt:

De afbeelding toont een vinger die op de ontgrendelknop van de batterij drukt en een pijl die wijst naar het verwijderen van de batterijklep van het racestuur.
  1. Draai het racestuur om.
  2. Druk op de ontgrendelknop om de batterijklep te openen
  3. Plaats twee nieuwe AA-batterijen (LR6) met de positieve (+) en negatieve (–) pool volgens de aanwijzingen op het batterijcompartiment. Voor de beste prestaties kunt u beter geen oplaadbare AA-batterijen gebruiken.
  4. Zet de batterijklep terug en duw deze vast.

Opmerking Het draadloze racestuur laadt geen oplaadbare batterijen op. U moet de batterijen opladen in de desbetreffende oplader.

Stap 3: Het racestuur op de console aansluiten

Het racestuur op de console aansluiten:

1. Zet de console aan.
  2. Houd de Start- of Guide-knop op het stuur ingedrukt tot de lampjes beginnen te knipperen.
  3. Druk even op de connect knop op de console.
De afbeelding wijst naar de verbindingsknop op de originele Xbox 360-, Xbox 360 E- en Xbox 360 S-console.
  1. Druk binnen 20 seconden even op de connect knop op het draadloze racestuur.
Een pijl wijst naar de verbindingsknop aan de achterkant van het racestuur.

Het lampje op het rechterhandvat van het stuur knippert wanneer het verbinding maakt met de console. Wanneer het stuur verbinding heeft gemaakt met de console, is een segment van de Ring of Light op het stuur verlicht (dit kan ongeveer 10 seconden duren).

De Xbox 360 Wireless Speed Wheel gebruiken

Bediening van het racestuur

De Xbox 360 Wireless Speed Wheel is voorzien van knoppen, lampjes en triggers op de handvatten en in het midden van het stuur.

Knoppen in het midden

De knoppen in het midden van het racestuur zijn de knoppen Start, Back en Guide. Om de Guide knop is een lichtring. Wanneer u het racestuur met de console verbindt, licht een deel van de lichtring op. Elke volgende racestuur of controller die op de console wordt aangesloten (maximaal vier) wordt aan een sectie van de lichtring toegewezen.

De Start- en Back-knop werken hetzelfde als op de Xbox-controller.

Druk op de Guide-knop om de console in te schakelen. Als u vervolgens op de Guide-knop drukt, wordt de Xbox Guide weergegeven. Als u de console wilt uitschakelen, houdt u de Guide-knop drie seconden ingedrukt en bevestigt u uw keuze.

Knoppen op het handvat

De knoppen op het handvat zijn de acceleratietrigger, de remtrigger en de A, B, X en Y knop.

• Als u in de acceleratietrigger op het rechterhandvat knijpt, gaat het voertuig sneller.
  • Als u in de remtrigger op het linkerhandvat knijpt, vertraagt het voertuig.
  • De A, B, X en Y knop werken hetzelfde als op de Xbox-controller.
  • Het navigatiepad werkt hetzelfde als op de Xbox-controller.

Het racestuur starten en gebruiken

Wanneer u het racestuur met autogames gebruikt, werkt het als een stuurwiel en wordt elke ongewenste beweging genegeerd. Het racestuur ondersteunt omhoog en naar links en rechts wenden, maar niet alle games ondersteunen deze acties. Lees de handleiding van de game erop na welke acties door de game worden ondersteund.

Het racestuur starten:

1. Houd de Start- of Guide-knop op het stuur ingedrukt tot de lampjes beginnen te knipperen.
  2. Wacht totdat aan het stuur een deel van de lichtring is toegewezen.

Het stuur is klaar voor de game.

Als er lampjes blijven branden rondom de Guide-knop, lees dan Setup of Problemen met het racestuur oplossen op deze pagina.

Gamecompatibiliteit

Het racestuur gebruiken voor racegames

Bekijk de video "Het racestuur gebruiken voor racegames". Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

De Xbox 360 Wireless Speed Wheel werkt met de meeste Xbox-racegames. Omdat het stuur geen schouderknoppen heeft, is bepaalde functionaliteit mogelijk beperkt voor games waarin hiervan gebruik wordt gemaakt. Zie de handleiding van de game voor informatie over de functionaliteit van schouderknoppen of om te zien of u de functies van de controller voor de game kunt veranderen.

Forza 4 spelen met het racestuur

Bekijk de video "Forza 4 spelen met het racestuur". Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Problemen met het racestuur oplossen

Het stuur wordt niet ingeschakeld

Controleer of de batterijen nieuwe AA alkaline of volledig opgeladen oplaadbare NiMH-batterijen (nikkel metaalhydride) zijn. Zie Setup voor meer informatie.

Er blijven vier lampjes op het stuur knipperen

Wanneer er vier lampjes rondom de Guide-knop knipperen, gevolgd door om en om knipperen, betekent dit dat het stuur niet op de console is aangesloten.

Als u het stuur voor het eerst op de console aansluit, leest u Setup hierboven voor meer informatie.

Als u het stuur al eens op de console hebt aangesloten, doet u het volgende:

1. Houd de Start- of Guide-knop op het stuur ingedrukt tot de lampjes beginnen te knipperen.
  2. Het stuur moet stoppen met knipperen en aan een deel van de lichtring worden toegewezen.

Als de lampjes langer dan 15 seconden knipperen, probeer dan het volgende:

• Zet het stuur dichter bij de console.
  • Zorg dat de console en het racestuur op een afstand van minstens een meter van grote metalen voorwerpen als dossierkasten en koelkasten zijn.
  • Metallic decoraties of stickers op de console of racestuur kunnen storingen veroorzaken. Verwijder decoraties en probeer nogmaals verbinding te krijgen.
  • Zorg dat de voorkant van de console gericht is op het racestuur en niet op een muur in de buurt.
  • Draadloze telefoons (2.4 GHz), draadloze LAN´s, draadloze videozenders, magnetronovens en bepaalde mobiele telefoons kunnen de werking van uw draadloze hoofdtelefoon verstoren. Probeer deze draadloze apparaten uit te schakelen of los te koppelen, om te zien of het stuur dan wel op uw console kan worden aangesloten.