Hulp bij Xbox Live-app op Xbox 360

Op deze pagina

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Xbox Live-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Zie Xbox 360-console: ondersteuning voor audio en video als de kwaliteit van het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet goed is.

Als de app niet reageert

Als de Xbox Live-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Instellingen en selecteer Systeem.
  2. Selecteer Opslag.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de app. Druk op de Y-knop  voor toegang tot Gameopties.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de app en selecteer de app.
  10. Selecteer Downloaden en selecteer Aankoop bevestigen om de app te downloaden en te installeren.

Als u een foutbericht te zien krijgt

Soms is er slechts een tijdelijk probleem wanneer u een foutbericht te zien krijgt bij het gebruik van een app. Probeer het volgende:

• Controleer de status van de app.
  • Als de app actief is, wacht dan ongeveer een minuut en probeer de app daarna opnieuw te gebruiken.

Als het probleem met geen van deze oplossingen wordt opgelost, zoek dan naar specifieke informatie over de app in Ondersteuning voor Xbox 360-apps.

Problemen met Xbox-apps op uw pc met Windows 8 oplossen

Problemen met SmartGlass oplossen

Met SmartGlass kunt u uw pc en mobiele apparaten verbinden met uw Xbox-console. Als u een probleem hebt met SmartGlass, lees dan hoe u algemene problemen met verbinding en prestaties kunt oplossen, inclusief problemen met portable apparaten, in Problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass op mobiele apparaten oplossen.