Xbox LIVE-apps instellen en problemen met Xbox LIVE-apps oplossen

Wilt u nieuwe games op uw Xbox-console testen? Of wilt u films bekijken, surfen op internet of in contact komen met uw vrienden? Informatie over hoe u apps kunt zoeken en downloaden om dit te doen op Xbox 360. Ook informatie over hoe u problemen met Xbox LIVE-apps op de console, computer of draagbaar apparaat kunt oplossen.

Apps zoeken en downloaden naar uw Xbox-console

Apps voor uw Xbox zoeken

Kies uit tientallen apps om naar de Xbox-console te downloaden. Voor sommige apps is een Xbox LIVE Gold-lidmaatschap nodig, maar andere apps werken met een gratis Xbox LIVE-lidmaatschap. De meeste apps kunnen worden geïnstalleerd in enkele minuten. Maak uw keuze uit muziekapps, games, films en tv, fitness, sport en nog veel meer.

Opmerking Voor sommige apps is een extra abonnement op de service van die app nodig.

picture

Problemen met Xbox LIVE-apps op Xbox 360 oplossen

Informatie over hoe u eventuele problemen met Xbox LIVE-apps op de Xbox 360-console kunt oplossen.

Problemen met Xbox-apps op uw pc met Windows 8 oplossen

Hebt u problemen met een Xbox-app op uw pc met Windows 8? Informatie over hoe u algemene problemen oplost.

picture

Met SmartGlass kunt u uw pc verbinden met uw Xbox-console. Als u een probleem hebt met SmartGlass, lees dan hoe u algemene problemen met de verbinding en snelheid kunt oplossen.

Problemen met de verbinding en snelheid van SmartGlass op mobiele apparaten oplossen

Met SmartGlass kunt u ook mobiele apparaten verbinden met uw Xbox. Informatie over hoe u eventuele algemene problemen met de verbinding en snelheid met SmartGlass op uw mobiele apparaten kunt oplossen.