Problemen met Channel 9-app oplossen

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de Channel 9-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de Channel 9-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie de Oplossing voor trage prestaties van Xbox Live.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De Channel 9-app reageert niet

Als de Channel 9-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert de app ze opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de Xbox 360 harddisk).
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "Channel 9".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Browse Apps en selecteer Channel 9.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de Channel 9-app probeert te gebruiken.

Toepassingsfouten

• Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • Sorry, the Channel 9 server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status
  • Channel 9 Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  1. Ga naar de pagina Xbox Live-status en controleer of er momenteel problemen zijn gemeld met de service.
  2. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt een van deze fouten te zien wanneer u de Channel 9-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
  3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de Channel 9-app en installeert u de app opnieuw.
  4. Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Beschikbaarheidsfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.
  1. Als u een van deze fouten te zien krijgt, wacht u ongeveer een minuut en probeert u het programma daarna opnieuw te openen.
  2. Als u de fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Ga naar http://channel9.msdn.com/contactus om een contentfout te melden aan Channel 9.