De France 24-app installeren en bekijken

Overzicht

Hoe u de France 24-app installeert en France 24-content bekijkt via de Xbox 360-console.

Oplossingen

Vereisten voor de app

Als u de France 24-app wilt gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 119 MB vrije schijfruimte.

De France 24-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar France 24.
  4. Selecteer France 24 om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de France 24-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteert u France 24.

France 24 bekijken

1. Om France 24 te bekijken, kiest u uit Top Stories, Latest news bulletins of TV shows.
  1. Blader naar de video die u wilt bekijken en druk op de A-knop op uw controller.
  2. U kunt ook Zoeken naar content om te bekijken.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te beheren welke films en tv-programma's op uw console kunnen worden bekeken via Xbox Live, zal de France 24-app deze instellingen volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de France 24-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.