SmartGlass installeren op een Android-apparaat

Overzicht

U kunt SmartGlass rechtstreeks downloaden op uw Android-apparaat of eerst naar uw computer en daarna naar uw Android-apparaat. Hoe u dat doet, leest u op deze pagina.

Vergeet niet dat u een Xbox Live-lidmaatschap nodig hebt voor u SmartGlass kunt gebruiken.

Vereisten voor SmartGlass voor Android

Om SmartGlass voor Android te gebruiken moet Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") of recenter op uw apparaat zijn geïnstalleerd.

Neem contact op met de leverancier van uw apparaat om te controleren dat uw apparaat compatibel is met SmartGlass.

SmartGlass rechtstreeks downloaden van Google Play naar uw Android-apparaat

1. Open Google Play op uw Android-apparaat.
  2. Tik op het zoekpictogram en zoek naar SmartGlass.
  3. Download en installeer de app op uw Android-apparaat volgens de instructies op het scherm.

SmartGlass installeren via uw computer

U kunt SmartGlass op uw computer installeren en vervolgens downloaden naar uw Android-telefoon. Dat doet u als volgt:

1. Ga naar Google Play via de webbrowser op de computer.
  2. Blader of zoek naar "SmartGlass".
  3. Klik op Install en volg de instructies op het scherm om de app te downloaden en deze daarna te installeren op uw Android-apparaat.