Internet Explorer configureren op Xbox 360 om de versie van de webpagina's voor mobiele apparaten te gebruiken

Overzicht

U kunt Internet Explorer configureren op Xbox 360 om de versie voor mobiele apparaten te vragen van de webpagina's die niet correct worden geladen.

Internet Explorer configureren om mobiele pagina's te gebruiken

Sommige webpagina's die u bekijkt met Internet Explorer voor Xbox 360 kunnen leeg lijken of u krijgt de melding dat een invoegtoepassing voor de browser (zoals Flash, Java of Silverlight) nodig is. Er zijn invoegtoepassingen van browsers nodig om deze pagina's correct weer te geven. Internet Explorer op Xbox 360 ondersteunt echter geen invoegtoepassingen voor browsers.

Om dit probleem te omzeilen, probeert u Internet Explorer te configureren op Xbox 360 om de mobiele versie te vragen van webpagina's die u wilt bekijken. Dat doet u als volgt:

1. Druk op Y om de webhub weer te geven.
  2. Selecteer het pictogram Instellingen in de adresbalk.
  3. Selecteer het vakje voor Use web pages formatted for mobile devices.
  4. Selecteer OK en laad de webpagina opnieuw.