Websites beperken in Internet Explorer op Xbox 360

Overzicht

U kunt de toegang tot content zonder rating in Internet Explorer op uw Xbox 360-console uitschakelen. Zo kunt u uw kinderen beschermen tegen content waarvan u niet wilt dat ze die zien. Lees verder voor informatie over hoe u de toegang tot alle content zonder rating kunt uitschakelen voor iedereen die uw console gebruikt.

Toegang tot content zonder rating uitschakelen

Als u de toegang tot content zonder rating en bladeren op uw console wilt uitschakelen, volg dan deze stappen om een toegangscode in te stellen waarmee u de toegang tot content zonder rating op uw console kunt beheren. Dat doet u als volgt:

1. Meld u aan bij Xbox Live.
  2. Ga naar Settings en selecteer Family. Het scherm Content Controls wordt weergegeven.
  1. Selecteer On.
  1. Stel een Passcode in die u kunt onthouden, samen met een vraag en antwoord voor Pass Code Reset.
  1. Selecteer Ratings and Content.
  2. Selecteer Unrated Content.
  1. Selecteer Blocked.
  1. Druk op B om terug te gaan en selecteer Save and Exit.

Verwante problemen