De LiveSPORT.TV-app installeren en bekijken

Overzicht

Informatie over hoe u de LiveSPORT.TV-app installeert en bekijkt op de Xbox 360-console.

Oplossingen

Vereisten voor de app

Vereisten om de LiveSPORT.TV-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 121 MB vrije schijfruimte.
  • Een LiveSPORT.TV-account.

De LiveSPORT.TV-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps.
  3. Blader naar LIVESPORT.TV.
  4. Selecteer LIVESPORT.TV om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u bladeren en informatie over de beschikbare content bekijken.

Om de LiveSPORT.TV-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteert u LIVESPORT.TV.

Meld u aan met uw LiveSPORT.TV-account.

1. Wanneer u de LiveSPORT.TV-app voor het eerst start, moet u zich aanmelden met uw gebruikersnaam en wachtwoord van LiveSPORT.TV en daarna login selecteren om de app te openen.
  1. Als u geen LiveSPORT.TV-account hebt, selecteert u Register new account om u te abonneren.
  2. Vul de velden op het volgende scherm in en selecteer Sign Up.
  1. Volg de instructies om naar het scherm "Congratulations" te gaan. Selecteer vervolgens continue om LiveSPORT.TV te openen.

LIVESPORT.TV kijken

Ga vanaf het Xbox Dashboard naar Video, My Video Apps en vervolgens naar LIVESPORT.TV.

1. Vanaf de hub HOME kunt u alle content in het midden selecteren. U kunt ook ON-DEMAND openen of naar SCHEDULE of LIVE CHANNELS gaan.
  1. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Uw console ontkoppelen van uw LiveSPORT.TV-account

Meld u gewoon af bij LiveSPORT.TV als u de console wilt ontkoppelen van uw LiveSPORT.TV-account:

1. Ga naar SETTINGS en selecteer Logout.
  1. U wordt gevraagd te bevestigen of u zich wilt afmelden. Selecteer OK om door te gaan.

Uw LiveSPORT.TV-account beheren

1. Zorg dat u bent aangemeld bij de LiveSPORT.TV-app en selecteer uw gebruikersnaam rechtsboven op het scherm.
  2. Op het volgende scherm kunt u uw betalingsgegevens bijwerken en uw e-mailadres of wachtwoord wijzigen.
  3. Opmerking Als u uw e-mailadres of wachtwoord bent vergeten, moet u contact opnemen met LiveSPORT.TV via hun webpagina voor ondersteuning, livesport.tv/help.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de LiveSPORT.TV-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om bepaalde soorten tv-programma's te beperken, worden deze programma's in de LiveSPORT.TV-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de toegangscode voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.