Apparaten gekoppeld aan Films en tv beheren op uw Xbox 360-console

Overzicht

Met Films en tv kunt u aankopen downloaden op meerdere apparaten, zodat u ze kunt bekijken waar en wanneer uw maar wilt. U kunt Films en tv op uw Xbox 360-console, op uw Windows Phone en op uw computer of tablet gebruiken via video.xbox.com.

Nu kunt u apparaten voor Films en tv bekijken, verwijderen en toevoegen op uw Xbox 360-console. Als u bijvoorbeeld het maximum van 5 apparaten hebt bereikt, kunt u een apparaat verwijderen om ruimte vrij te maken om een ander apparaat te downloaden op uw console.

Opmerkingen

• U kunt slechts één apparaat om de 30 dagen verwijderen. U kunt dat doen op uw Xbox 360.
  • Denk eraan dat ook gedownloade aankopen worden verwijderd als u een apparaat verwijdert. U kunt ze later opnieuw downloaden, maar u kunt de volgende 30 dagen geen ander apparaat verwijderen.
  • Dit is alleen van toepassing op aankopen van films en tv-programma's. Gehuurde films en tv-programma's zijn alleen beschikbaar op het apparaat waarop u de content hebt gekocht.

De apparaten gekoppeld aan Films en tv bekijken

U kunt de apparaten die kunnen gebruikmaken van Films en tv gemakkelijk bekijken op uw Xbox 360-console. Dat doet u als volgt:

1. Druk op uw controller op de Guide-knop  en selecteer Xbox Home.
  2. Selecteer Films en tv en selecteer vervolgens Microsoft Films en tv.
  3. Selecteer Mijn video's en selecteer Accountbeheer.
De optie Accountbeheer is gemarkeerd op het scherm 'Mijn video's'.
  1. Selecteer Appraten downloaden.
De optie 'Apparaten downloaden' is gemarkeerd op het scherm Accountbeheer.
  1. Selecteer andere apparaten om alle andere apparaten te zien die gebruikmaken van Films en tv.
Het tabblad 'Andere apparaten' is geselecteerd op het scherm Apparaten downloaden.

De apparaten gekoppeld aan Films en tv beheren

Volg de onderstaande stappen om de apparaten die kunnen gebruikmaken van Films en tv te beheren op uw Xbox 360-console.

Een computer of apparaat verwijderen uit Films en tv

Dat doet u als volgt:

1. Druk op uw controller op de Guide-knop  en selecteer Xbox Home.
  2. Selecteer Films en tv en selecteer vervolgens Microsoft Films en tv.
  3. Selecteer Mijn video's en selecteer Accountbeheer.
De optie Accountbeheer is geselecteerd op het scherm 'Mijn video's'.
  1. Selecteer Appraten downloaden.
De optie 'Apparaten downloaden' is gemarkeerd op het scherm Accountbeheer.
  1. Selecteer this device.
  2. Selecteer Remove this device.
Het tabblad 'Dit apparaat verwijderen' is geselecteerd op het scherm Apparaten downloaden.

Een apparaat toevoegen aan Films en tv

Een apparaat toevoegen dat gebruikmaakt van Films en tv is erg eenvoudig. Wanneer u een film of tv-content koopt in de Films en tv Store op uw Xbox 360, wordt het apparaat automatisch toegevoegd.