Hulp bij MLG.TV-app op Xbox 360

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u problemen met de MLG.TV-app op Xbox 360 oplost.

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de MLG.TV-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De MLG.TV-app reageert niet

Als de MLG.TV-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot "MLG.TV".
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar apps en selecteer Browse apps.
  8. Selecteer de MLG.TV-app.
  9. Selecteer Confirm Download om de app te downloaden en te installeren.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten te zien krijgt wanneer u de MLG.TV-app probeert te gebruiken.

Verbindingsfouten

• Sorry, the MLG.TV server isn’t available right now. Please select the retry button below or try again later. For more information, go to www.xbox.com/status.
  • The Application has encountered an unexpected error and will now exit.
  • MLG.TV Server unavailable.
  • A server or network error has occurred. Please try again later.
  • An unknown error has occurred.
  • An internal error has occurred
  • Error message 4

Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Ga naar Xbox Live-status en controleer of er momenteel een probleem is gemeld met de service.
  2. Als er momenteel geen problemen zijn en u krijgt deze fout wanneer u de MLG.TV-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u de app daarna opnieuw.
  3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de MLG.TV-app en installeert u de app opnieuw.
  4. Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Beschikbaarheidsfouten

• The video cannot be played at this time.
  • A missing data error has occurred.
  • Sorry, the video you were interested in is no longer available.

Als u één van deze fouten te zien krijgt:

1. Wacht ongeveer een minuut en probeer het programma opnieuw te openen.
  2. Als u de fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

MLG.TV is verantwoordelijk voor alle content in de app. Om een fout met content te melden aan MLG.TV: