Hulp bij NFL on Xbox 360-app

Verbindingsproblemen Xbox Live

Als de NFL on Xbox 360-app niet vlot werkt op uw console, is er wellicht een probleem met de verbinding. Zie Problemen met de verbinding van Xbox 360 met Xbox Live oplossen.

Problemen met audio of video op Xbox 360

Ga naar Problemen met audio of video op Xbox 360 als het beeld of geluid op uw Xbox 360-console niet van goede kwaliteit is.

De NFL on Xbox 360-app reageert niet

Als de NFL on Xbox 360-app niet reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de NFL on Xbox 360-app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de NFL on Xbox 360-app en selecteer de app.

Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Foutberichten

Het is mogelijk dat u één van de volgende foutberichten krijgt wanneer u de NFL on Xbox 360-app probeert te gebruiken.

Toepassingsfouten:

• This application is currently experiencing some issues. Please restart the application.
  • NFL on Xbox 360 has encountered an unexpected error.
  • Sorry, the NFL on Xbox 360 service isn't available right now. Please try again later.
    For more information, go to www.xbox.com/status
  • Sorry, the video service isn't available right now. Please try again later.
    For more information, go to www.xbox.com/status
  • Volg deze stappen om de fout op te lossen:

1. Ga naar Xbox Live-status en controleer of er een probleem is met Xbox Live.
    2. Als er momenteel geen problemen zijn gemeld en u krijgt dit bericht wanneer u de NFL on Xbox 360-app start of content in de app bekijkt, wacht u ongeveer een minuut en start u daarna de app opnieuw.
    3. Als deze fout blijft optreden, verwijdert u de NFL on Xbox 360-app en installeert u de app opnieuw.
    4. Als het probleem niet is verholpen, neemt u contact op met Xbox Support.

Controllerfout:

Verbindingsfout:

Xbox Live-fouten:

• Returning to Sign-In screen. You must be signed into Xbox Live to access NFL.com Fantasy Football
  • Om deze fout op te lossen, moet u zich aanmelden met uw Xbox Live-account.

Aanmeldfouten:

• Login to NFL.com Fantasy Football failed.
  • This username and password combination is not valid.
  • Usernames must be between 4 and 20 characters.
  • Passwords must be between 4 and 20 characters.
  • Your login has expired. Please Sign In again with your NFL.com username and password.
  • Er was een fout bij het koppelen van uw NFL on Xbox 360-account aan uw Xbox-gamertag. Controleer uw gegevens en probeer dit opnieuw te activeren.

Sluit de app af als u de fout te zien blijft krijgen. Start de app daarna opnieuw en probeer u aan te melden.

Beschikbaarheidsfouten:

• Action Not Available
  • Game Center Data Unavailable
  • Rank Unavailable
  • Could not populate user fantasy content
  • Failure To Retrieve User League Info
  • Failure To Retrieve Team Roster
  • Failure To Swap Players
  • Failure To Swap Player to Starters
  • Failure to Swap Player to Bench
  • Player has no video
  • Als u een van deze fouten te zien krijgt, wacht u ongeveer een minuut en en probeert u de content daarna opnieuw te openen.

Als u de fout blijft krijgen, selecteert u een ander programma om te bekijken.

Opmerking NFL on Xbox 360 is verantwoordelijk voor content in de app. Neem contact op met NFL on Xbox 360 om een contentfout te melden: