De NFL on Xbox 360-app instellen en gebruiken

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om de NFL on Xbox 360-app te gebruiken op Xbox 360:

De NFL on Xbox 360-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar de NFL on Xbox 360-app.
  4. Selecteer NFL on Xbox 360 en selecteer vervolgens Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Om de NFL on Xbox 360-app later te starten, gaat u naar apps, My Apps en selecteert u NFL on Xbox 360.

Meld u aan met uw NFL.com-account

1. Ga vanaf het Xbox Dashboard naar tv & movies, My Video Apps en vervolgens naar NFL on Xbox 360.
  1. Vanaf het hoofdscherm kunt u het volgende doen:
    • Het laatste nieuws over NFL bekijken op NFL NOW.
    • Het NFL NETWORK bekijken.
    • De voortgang van de games van deze week volgen in het GAME CENTER.
    • NFL Games on Demand bekijken op NFL GAME REWIND.
    • NFL.COM FANTASY spelen.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke content via Xbox Live kan worden bekeken op de console, zal de NFL on Xbox 360-app die instellingen volgen. Als u bijvoorbeeld ouderlijk toezicht gebruikt om de toegang tot bepaalde soorten programma's of video's te beperken, worden deze programma's in de NFL on Xbox 360-app gemarkeerd met een pictogram voor "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.