De MSN met MSNBC.com-app instellen en bekijken op Xbox 360

Overzicht

Op deze pagina wordt beschreven hoe u de MSN met MSNBC.com-app kunt installeren en bekijken op uw Xbox 360-console.

Op deze pagina

Vereisten voor de app

Vereisten om MSN met MSNBC.com op de console te bekijken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 75 MB vrije opslagruimte.

De MSN met MSNBC.com-app downloaden

1. Meld u aan op uw console met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar MSN.
  4. Selecteer de MSN-app en selecteer daarna Download.
  5. Selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Om MSN later te starten, gaat u naar apps, My Apps en daarna MSN.

De MSN met MSNBC.com-app bekijken

MSN met MSNBC.com bekijken:

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar Video en selecteer MSN.
  3. Vanaf deze hub kunt u:
    1. Een van de video's weergegeven in het midden van de hub bekijken
    2. Navigeren naar zoeken, populair of bladeren naar content filteren volgens de gewenste categorie
  4. Selecteer iets dat u wilt bekijken en selecteer vervolgens Play.

Instellingen voor Ouderlijk toezicht gebruiken om toegang tot content te beperken

Als u Ouderlijk toezicht gebruikt om te bepalen welke films en tv-programma's via Xbox Live op de console kunnen worden bekeken, volgt de MSN met MSNBC.com-app deze instellingen. Als u bijvoorbeeld video's met een bepaalde rating verbiedt, worden deze video's in de MSN met MSNBC.com-app gemarkeerd met een pictogram "beperkt". Om een beperkt item af te spelen, moet een volwassene de code voor Ouderlijk toezicht invoeren.

Zie Ouderlijk toezicht instellen voor Xbox 360 en Xbox Live voor meer informatie over beperking van de toegang tot content op Xbox Live via Ouderlijk toezicht.