Problemen met apps SmartGlass en My Xbox Live op een Android-apparaat oplossen

Overzicht

Xbox SmartGlass lijkt op My Xbox Live, maar biedt nieuwe functies voor gebruik met uw Xbox 360-console.

Xbox SmartGlass is alleen geschikt voor apparaten met Android 4.x. Als u het besturingssysteem Android 4.0 ("Ice Cream Sandwich") of recenter gebruikt op uw apparaat, kunt u Xbox SmartGlass gebruiken in plaats van My Xbox Live. Zo kunt u genieten van nieuwe functies voor uw console.

Fouten

Wanneer u SmartGlass of My Xbox Live gebruikt, kunt u de volgende fouten of problemen krijgen.

“Sorry, you'll need to browse to xbox.com for great Xbox Live experiences. This app won't work well enough on this device.”

Deze fout wijst erop dat uw Android-telefoon niet in staat is om de app te gebruiken. Zie de vereisten voor de app voor meer informatie:

U krijgt een fout te zien wanneer u zich probeert aan te melden bij uw Xbox Live-account op Android

Als u problemen hebt om u aan te melden bij Xbox SmartGlass:

U kunt geen verbinding maken met uw Xbox 360-console

• Als u via SmartGlass geen verbinding kunt maken met uw Xbox 360-console, moet u er eerst voor zorgen dat de Xbox SmartGlass-app is ingesteld op On in uw console-instellingen. Dat doet u als volgt:
    1. Ga vanuit Xbox Home naar Settings.
    2. Selecteer System en vervolgens Console Settings.
    3. Selecteer Connected Devices.
    4. Controleer dat Xbox SmartGlass is ingesteld op On.
  • Zorg ervoor dat u aangemeld bent op de console met hetzelfde profiel dat u gebruikt op het apparaat.
  • Zie SmartGlass instellen en gebruiken op de Xbox 360 voor meer informatie.