SmartGlass installeren op uw Apple iPhone, iPad of iPod touch

Over SmartGlass

Neem uw Xbox Live-beleving overal met u mee met SmartGlass. U kunt uw Xbox-prestaties bijhouden en vergelijken, in contact blijven met uw Xbox Live-vrienden, een andere avatar kiezen en genieten van unieke SmartGlass-activiteiten in uw games en apps.

Voordat u SmartGlass installeert, moet u controleren of u voldoet aan de vereisten voor het gebruik van SmartGlass, inclusief een Xbox Live-lidmaatschap en een iPhone, iPad of iPod touch.

Vereisten voor SmartGlass voor iOS

Om SmartGlass voor iOS te gebruiken, moet uw apparaat aan de volgende vereisten voldoen:

• iPhone 3GS, 4, 4S of 5
  • iPod touch 4de of 5de generatie
  • iPad 1, 2, 3, 4 of Mini
  • iOS 5 of recenter

SmartGlass installeren

SmartGlass installeren op uw Apple iPhone, iPad of iPod touch. Dat doet u als volgt:

1. Open de App Store op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Tik op het zoekpictogram en zoek naar SmartGlass.
  3. Tik op het pictogram Gratis naast SmartGlass.
  4. Tik op Install App en volg de instructies.

Installeren via iTunes (op de computer)

U kunt SmartGlass via iTunes installeren op uw computer. Dat doet u als volgt:

1. Open iTunes op de computer.
  2. Klik in de bronnenlijst (aan de linkerkant van het iTunes-venster) op iTunes Store.
  3. Klik op App Store op de menubalk boven aan het venster.
  4. Selecteer iPhone of iPad.
  5. Blader of zoek naar SmartGlass.
  6. Klik op Gratis en download SmartGlass volgens de instructies.

Nadat u SmartGlass hebt gedownload naar iTunes, kunt u dit overzetten op een Apple-apparaat.