De Xbox SmartGlass-app installeren op uw Windows Phone

Overzicht

Met de Xbox SmartGlass-app kunt u uw Windows Phone gebruiken als afstandsbediening voor de Xbox 360 of Xbox One. De Xbox SmartGlass-app is beschikbaar als gratis download in de Windows Store.

Vereisten voor de app

Om de Xbox SmartGlass-app op uw Windows Phone te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• Een Windows Phone met 512 MB RAM-geheugen en Windows Phone 7.5-software of recenter.
  • Een Microsoft-account en een gekoppeld Xbox Live-profiel.
  • Een internetverbinding of lokale netwerkverbinding die verbinding kan maken met uw Xbox 360- of Xbox One-console.

De Xbox SmartGlass-app installeren op uw Windows Phone

Opmerking Voor de Xbox 360-console is SmartGlass 1.0 nodig. Voor de Xbox One-console is SmartGlass 2.0 nodig. Als u SmartGlass wilt gebruiken om beide consoles te besturen, dan moet u beide Xbox SmartGlass-apps installeren.

1. Tik op Store op uw Windows Phone.
  2. Blader of zoek naar "SmartGlass".
  3. Volg de instructies om de Xbox SmartGlass-app te installeren.

Opmerking Uw Windows Phone kan communiceren met uw Xbox 360-console via het bestaande mobiele netwerk van uw telefoon. U krijgt echter betere prestaties als uw telefoon verbonden is met hetzelfde draadloze netwerk als de console. Neem contact op met de serviceprovider van uw telefoon voor informatie over hoe u met uw Windows Phone verbinding kunt maken met een draadloos netwerk waarop uw Xbox-console is aangesloten.