Hoe u zich kunt aanmelden bij individuele apps met verschillende Microsoft-accounts

Aanmelden bij individuele Xbox-apps met verschillende Microsoft-accounts

Zo kunt u zich aanmelden bij individuele Xbox-apps met verschillende Microsoft-accounts. Misschien wilt u dit doen als u zich wilt aanmelden bij een bepaalde Xbox-app (bijvoorbeeld Xbox Music) met een andere Microsoft-account dan de account die u gebruikt voor een andere Xbox-app (bijvoorbeeld Xbox Video).

Stap 1: Maak een lokale account op uw computer

1. Meld u aan op uw computer met Windows 8 of Windows 8.1 en tik of klik op het emoticon Zoeken.
  2. Typ gebruikersaccounts en tik of klik vervolgens op Overige gebruikersaccounts toevoegen, verwijderen en beheren.
  3. Tik of klik op Account toevoegen onder Overige accounts beheren.
  4. Tik of klik op Aanmelden zonder Microsoft-account (niet aanbevolen) onder Hoe meldt deze persoon zich aan.
  5. Tik of klik op Lokaal account onder Een gebruiker toevoegen.
  6. Voeg de gebruikersnaam, het wachtwoord en de geheugensteun voor het wachtwoord van de lokale account in, tik of klik op Volgende en tik of klik op Voltooien.
  7. Start de computer opnieuw op.

Stap 2: Meld u op uw computer aan met uw nieuwe lokale account

1. Tik of klik op het aanmeldscherm op de pijl naar links die naast uw naam en afbeelding verschijnt.
  2. Tik of klik op de lokale account die u zojuist hebt aangemaakt.
  3. Meld u aan met het wachtwoord dat u hebt ingesteld voor deze account.

Stap 3: Meld u aan bij een Xbox-app en selecteer de Microsoft-account die u voor die account wilt gebruiken

1. Tik of klik op het startscherm op een Xbox-app (bijvoorbeeld Xbox Music).
  2. Tik of klik rechtsboven op Aanmelden.
  3. Tik of klik onder Overschakelen naar een Microsoft-account op deze pc op In plaats hiervan bij iedere app afzonderlijk aanmelden (niet aanbevolen).
  4. Voer onder Voeg uw Microsoft-account toe het e-mailadres en het wachtwoord in van de Microsoft-account die u wilt gebruiken voor deze app.
    Opmerking U kunt elk van uw Microsoft-accounts kiezen om u aan te melden bij deze Xbox-app, maar wanneer dit is ingesteld, kunt u dit niet meer wijzigen naar uw nieuwe lokale account. U kunt dan wel een andere Microsoft-account gebruiken voor elke andere Xbox-app.