Aanmelden bij uw Xbox YouTube-account op Xbox 360

Toegang tot uw YouTube-abonnementen op Xbox

U kunt zich aanmelden bij uw YouTube-account op de console voor snelle toegang tot uw YouTube-abonnementen en playlists, zoals Later bekijken en Favorieten.

Aanmelden bij YouTube op Xbox Live

Voor u begint, hebt u een YouTube-account nodig. Als u nog geen YouTube-account hebt, gaat u naar YouTube, klikt u op Aanmelden en daarna op Account maken.

Aanmelden bij uw YouTube-account

1. Als u YouTube nog niet hebt geïnstalleerd op uw console, installeer dan de YouTube-app.
  2. Meld u aan op uw console.
  3. Ga op uw console naar Apps, My Apps en selecteer vervolgens YouTube.
  4. Selecteer SIGN IN en selecteer get started.
  5. Noteer de code die op het scherm verschijnt.
  6. Ga in een webbrowser naar YouTube.com/activate. Meld u desgevraagd aan bij uw YouTube-account.
  7. Voer de genoteerde code in en klik op Doorgaan.
  1. Klik op Accepteren om de YouTube-app toe te staan verbinding te maken met uw YouTube-account.
  1. Ga nu terug naar de console.

Uw YouTube-account is nu verbonden met uw Xbox Live-account.

Wanneer u de YouTube-app gebruikt, gaat u naar SUBSCRIPTIONS om uw YouTube-abonnementen te zien. Ga naar ACCOUNT en selecteer playlists om uw playlists te zien.