De YouTube-app instellen en gebruiken op Xbox 360

YouTube-video's bekijken op de Xbox 360

Een assortiment van originele video's van YouTube bekijken op de Xbox 360-console. Van uw favoriete video's tot gametips, via YouTube op Xbox Live beschikt u over een ruim assortiment van interessante content.

Vereisten om de YouTube-app te gebruiken:

• U moet aangemeld zijn bij een Xbox Live-account.
  • Minstens 83 MB vrije opslagruimte.
  • Snel internet.
In de volgende video ziet u hoe u YouTube op uw tv kunt bekijken via uw Xbox 360-console.

De YouTube-app downloaden om online video's te streamen op Xbox 360

1. Meld u aan met uw Xbox Live-gamertag.
  2. Ga naar apps en selecteer Browse Apps of Search Apps.
  3. Blader of zoek naar YouTube.
  4. Selecteer YouTube en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren. Na het downloaden start de app automatisch en kunt u bladeren door de beschikbare content.

Om YouTube later te starten, selecteert u My Apps en vervolgens YouTube. U kunt YouTube ook starten door Video te selecteren en vervolgens My Video Apps.

Als u een YouTube-account hebt, kunt u zich aanmelden bij uw YouTube-account voor toegang tot uw YouTube-abonnementen en -afspeellijsten.