Video-invoerinstelling op de tv wijzigen

Symptomen

Wanneer u de Xbox 360-console inschakelt, moet u het Xbox Dashboard op uw tv zien. Of er moet een game of het beginscherm van een film te zien zijn als er een disc in de disc-lade zit. Als u een leeg scherm of een gewoon tv-programma ziet, wijzigt u de video-invoerinstelling op de tv in de video-invoer van de console.

• Volg de instructies in de handleiding bij de tv om de video-invoer in te stellen.
  • Algemene video-invoerinstellingen zijn bijvoorbeeld AUX, HDMI, Line In, Input en Source.

Wijzig de video-invoerinstellingen zodat u kunt schakelen tussen tv-kijken en films of games afspelen op de console. Als het scherm nog steeds leeg is, probeert u de oplossingen in Problemen met beeld en geluid oplossen.