Lampje aan/uit-knop op de Xbox 360 E-console

De lampjes rond de aan/uit-knop op de Xbox 360 E-console verschillen van de lampjes op de Xbox 360 S-console of de originele Xbox 360-console.

Xbox 360 E-console
Xbox 360 E-console
Xbox 360 S-console Originele Xbox 360
Xbox 360 S-console Originele Xbox 360

Op de Xbox 360 E-console is er één lampje achter de aan/uit-knop, terwijl er op de Xbox 360 S-console en de originele Xbox 360-console respectievelijk vier LED-lampjes achter de aan/uit-knop zijn.

Met slechts één lampje achter de aan/uit-knop werkt de console op een andere manier. Wanneer u bijvoorbeeld de Xbox 360 E-console inschakelt, moet het lampje achter de aan/uit-knop eerst knipperen en daarna blijven branden wanneer de console volledig is opgestart; terwijl wanneer u de Xbox 360 S-console of de originele Xbox 360-console aanzet, de vier LED-lampjes kort in wijzerzin knipperen en daarna groen blijven branden.