Knipperend groen lampje op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console

Overzicht

Het groene lampje op de aan/uit-knop van de Xbox 360-console knippert wanneer de console de volgende twee acties uitvoert:

• Het lampje knippert snel wanneer de schijflade wordt geopend of gesloten.
  • Het lampje knippert traag wanneer de console content van Xbox Live downloadt nadat de console is uitgezet.
Een illustratie toont een originele Xbox 360-console en een Xbox 360 S-console, allebei met een knipperend groen lampje op de aan/uit-knop.

Opmerking Ga naar de Oplossing voor Xbox 360-disc-station voor informatie over hoe u problemen met het disc-station kunt oplossen.

Meer informatie

Het lampje rond de aan/uit-knop knippert traag nadat de console is uitgezet

Als er een download aan de gang is wanneer u uw Xbox 360 uitschakelt, gaat uw console in de spaarstand. Om de vier seconden knippert het lampje in het midden van de aan/uit-knop groen tot de download is voltooid. Wanneer uw Xbox 360 content downloadt in de spaarstand, branden de andere lampjes rond de aan/uit-knop niet en worden er geen beelden weergegeven op uw scherm of tv. Nadat de console alle items in de wachtrij met actieve downloads heeft gedownload, wordt de console uitgeschakeld.

Als u wilt dat uw console onmiddellijk wordt uitgeschakeld en de content niet blijft downloaden op de achtergrond, dan kunt u de optie voor downloaden op de achtergrond uitschakelen. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op uw controller.
Een pijl wijst naar de Guide-knop op een Xbox 360-controller.
  1. Selecteer Settings en vervolgens System Settings.
  2. Selecteer Console Settings.
Het scherm Systeeminstellingen, met 'Console-instellingen' gemarkeerd
  1. Selecteer Startup and Shutdown.
Het scherm Console-instellingen, met 'Opstarten en afsluiten' gemarkeerd
  1. Selecteer Background Downloads.
  2. Selecteer Disable.
Het scherm Downloads op de achtergrond, met de optie Uitgeschakeld gemarkeerd
  1. Selecteer Yes om de wijziging te bevestigen.

Opmerking De Family Timer telt de tijd besteed aan het downloaden van content op de achtergrond niet mee.