Problemen met audio of video in een app op Xbox 360

Overzicht

Als u problemen hebt geluid of beeld in een app, raadpleeg dan deze tips en daarna de onderstaande oplossingen.

Als u een foutcode of statuscode te zien krijgt, dan kunt u een oplossing zoeken op de pagina Fout- en statuscode zoeken.

Oplossingen

Oplossing 1: Test uw verbinding met Xbox Live

Als u problemen met buffering ervaart in een video-app zoals Netflix, test dan eerst uw verbinding met Xbox Live. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Network Settings.
  3. Selecteer het netwerk dat u gebruikt om verbinding te maken met internet.
  4. Selecteer Test Xbox Live Connection.
  5. Volg de instructies/suggesties op het scherm.

Zie de Oplossing voor trage prestaties van Xbox 360 voor meer hulp.

Oplossing 2: Verwijder gegevens van opgeslagen games

Als u nog steeds problemen met buffering hebt, verwijdert u de gegevens van opgeslagen games uit de app. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage en selecteer het primaire opslagapparaat.
  3. Selecteer Games and Apps.
  4. Selecteer de app waarmee u problemen hebt.
  5. Selecteer alle registraties met "Saved Game", selecteer Delete en bevestig het verwijderen.

Oplossing 3: Verwijder de app en installeer de app opnieuw

Als de video-app niet meer reageert, verwijdert u de app en installeert u de app opnieuw. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en selecteer alle items met betrekking tot de app.
  6. Selecteer Delete.
  7. Ga terug naar het Xbox Dashboard.
  8. Ga naar Apps en selecteer Browse Apps.
  9. Blader of zoek de app.
  10. Selecteer de app om de app opnieuw te downloaden.

Als u andere problemen met beeld of geluid ervaart met een app, gaat u naar de pagina Apps, klikt u op de app waarmee u problemen hebt en klikt u op de link "Problemen oplossen" op die pagina.

Opmerking De Internet Explorer-app ondersteunt Adobe Flash niet. Video's waarvoor Adobe Flash is vereist, worden niet weergegeven in deze app.