Overzicht Afspelen met voor Xbox 360

Via de functie Afspelen met kunt u met uw Xbox 360 streaming inhoud afspelen van andere apparaten, zoals een Windows-computer of -tablet.

Op deze pagina

Vereisten

Om de functie Afspelen met te gebruiken hebt u het volgende nodig:

• De recentste software-update voor uw Xbox 360.
  • Een apparaat dat compatibel is met DLNA (Digital Living Network Alliance), bijvoorbeeld een pc met Windows.
  • Een lokale netwerkverbinding tussen de Xbox 360 en het apparaat dat compatibel is met DLNA.

Opmerking Sommige mobiele apparaten, zoals tablets en telefoons, ondersteunen DLNA maar kunnen geen media delen met een Xbox 360-console.

Ondersteunde types videobestanden

Xbox 360 ondersteunt de volgende bestandsindelingen voor video's:

• Windows Media Video (WMV) 7, WMV 8 en WMV 9:
    • Maximale resolutie van 1920 x 1080 (1080p).
    • Windows Media Audio Standard of Windows Media Audio Pro audio.
    • Opmerking WMV-content kan beveiligd zijn via Digital Rights Management (DRM).

• VC-1:
    • Maximale resolutie van 1920 x 1080 (1080p).
    • Windows Media Audio Standard of Windows Media Audio Pro audio.
    • Opmerking VC-1-inhoud kan beveiligd zijn door Windows Media DRM.

• MPEG-1 met MPEG-1 laag I of II audio.
  • MPEG-2:
    • Maximale resolutie van 1920 x 1080 (1080i).
    • AC-3 of MPEG-1 laag I of II audio.
  • WMV Image 1 (Photo Story 1 en 2) en WMV Image 2 (Photo Story 3).
  • H.264/MPEG-4.

Ondersteunde types audiobestanden

De volgende audio-indelingen worden ondersteund:

• Windows Media Audio (WMA) 7, WMA 8 en WMA 9.
  • Opmerking Standaard WMA-inhoud kan beveiligd zijn door Windows Media DRM.

• WMA Professional.
  • Opmerking WMA Professional-inhoud kan beveiligd zijn door Windows Media DRM.

• WMA Lossless.
  • Opmerking WMA Lossless-inhoud kan beveiligd zijn door Windows Media DRM.

• MP3.

Afspelen met inschakelen op Xbox 360

Zorg dat Afspelen met is ingeschakeld op uw console. Zo kunt u dit inschakelen:

1. Selecteer vanaf Xbox Home Settings en vervolgens System Settings.
  2. Selecteer Console Settings.
  3. Selecteer Connected Devices.
  4. Stel PlayTo in op "On".

Geef uw console een naam

Wanneer u uw Xbox 360-console een naam geeft, helpt de naam uw console op uw netwerk te vinden. Dit is vooral handig als u verschillende Xbox-consoles op uw netwerk gebruikt en de console wilt identificeren waarmee u uw apparaat verbindt. Zo kunt u uw console een naam geven:

1. Ga naar Settings en selecteer System Settings.
  2. Selecteer Console Settings.
  3. Selecteer Console Name.
  4. Kies een naam uit de lijst. Als u een aangepaste naam wilt maken, selecteert u Custom.
  5. Voer een naam voor uw console in en selecteer Gereed.

Media afspelen op uw Xbox 360

Wanneer u Afspelen met hebt geconfigureerd, kunt u dit selecteren om af te spelen vanaf compatibele toepassingen en apparaten. De exacte details variëren naargelang de app en het apparaat - zie de leverancier van uw apparaat of app voor meer informatie.

Zie Gebruik de functie Afspelen met om content van Groove en Films en tv naar uw console te streamen om te weten te komen hoe u Afspelen met kunt gebruiken.