Versies en systeemupdates besturingssysteem Xbox 360

Uw console wordt niet bijgewerkt Probeer deze stappen als u problemen hebt om een systeemupdate te installeren op uw Xbox 360-console.

In de onderstaande lijst staat het versienummer van het meest recente besturingssysteem voor Xbox 360 en staan de functies die werden toegevoegd of aangepaste in de huidige systeemupdate.

Zo vindt u de versie van het besturingssysteem van uw Xbox 360-console:

1. Ga naar de hub Settings.
  2. Selecteer de tegel System.
  3. Selecteer Console Settings.
  4. Als u System info markeert, krijgt u de huidige instellingen te zien voor het Dashboard en IP-adres.
  5. De versie van uw besturingssysteem is het nummer na de titel Dashboard in het grijze deelvenster rechts van het menu Console Settings.

Versie besturingssysteem: 2.0.17511.0

DASHBOARD: 2.0.17511.0

Releasedatum

17-11-2016

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Vorige systeemupdates

Versie besturingssysteem: 2.0.17502.0

DASHBOARD: 2.0.17502.0

Releasedatum

29-03-2016

• Oplossingen voor kleine bugs en verbeteringen

Versie besturingssysteem: 2.0.17489.0

DASHBOARD: 2.0.17489.0

Releasedatum

17-9-2015

Nieuwe of bijgewerkte functies

Gebruiksvoorwaarden accepteren

• U kunt uw Xbox 360 nu aansluiten op een netwerk, waarbij u de Gebruiksvoorwaarden moet accepteren. Wanneer u voor het eerst verbinding maakt, wordt u gevraagd uw Xbox Live-verbinding te testen. Uw suggestie leidt u naar het gebruik van Internet Explorer om u aan te melden bij het netwerk. Eerst moet u zorgen dat u de recentste update van Internet Explorer hebt.

Activiteitsfeed

• Activiteiten van een vriend leuk vinden, delen en er opmerkingen over geven, nieuwe berichten plaatsen, gameclips bekijken, schermopnames bekijken en zien wat uw vrienden spelen vanaf uw Xbox 360. U bereikt de activiteitsfeed vanaf het deel sociaal.

Zien wat uw vrienden doen op Xbox One of Windows

• Op veelvuldig verzoek kunt u nu vanaf uw Xbox 360 zien wat uw vrienden spelen op Xbox One en Windows 10.

Microsoft Films en tv en Groove Muziek

• U hebt nu toegang tot uw verzameling films en tv-programma's van Microsoft Films en tv (voorheen Xbox Video) en uw muziek in Groove Muziek (voorheen Xbox Music).

Uw geld bekijken

• Uw Microsoft-accountsaldo wordt weergegeven wanneer u de details van een game bekijkt of wanneer u bladert in de marketplace.

Codes in berichten inwisselen

• Wanneer u een Xbox Live Marketplace-code in een bericht ontvangt, kunt u die code nu inwisselen door gewoon op "Code inwisselen" te klikken.

Versie besturingssysteem: 2.0.17349.0

DASHBOARD: 2.0.17349.0

Releasedatum

30-4-2015

Nieuwe of bijgewerkte functies

Grotere externe USB-harddisks

• U kunt een willekeurige externe USB-harddisk tot 2 TB aansluiten om uw downloads, profiel, opgeslagen games en andere gegevens van Xbox 360 op te slaan.
  • Als u al een externe USB-harddisk hebt ingesteld die groter is dan 32 GB, moet u de disk opnieuw formatteren om de extra ruimte te gebruiken.

Aankoopgeschiedenis

• U kunt uw recente aankopen nu zien op uw Xbox 360. Ga daarvoor naar Settings > Account > Purchase History.

Wachtwoord opnieuw instellen

• Wachtwoord vergeten? U kunt dit nu opnieuw instellen op uw Xbox 360; selecteer daarvoor Forgot your password? bij het aanmelden.

Netwerkstatistieken

• Om netwerkstatistieken zoals downloadsnelheid, uploadsnelheid en signaalsterkte te zien, gaat u naar Settings > System > Network Settings. Selecteer uw netwerk en kies dan Network Statistics.

Uw geld bekijken

• Het Microsoft-accountsaldo is nu te zien in de rechterbovenhoek van het Xbox Dashboard. Om dit uit te schakelen gaat u naar Settings > Profile > Account Security en kiest u Display Money in Microsoft Account.

Versie besturingssysteem: 2.0.17150.0

DASHBOARD: 2.0.17150.0

Releasedatum

11-12-2014 (extra functies ingeschakeld op 1-3-2015)

Nieuwe of bijgewerkte functies

Games with Gold voor Xbox One op Xbox 360

• U kunt Games with Gold voor Xbox One gratis inwisselen op uw Xbox 360. U kunt uw gamebibliotheek elke maand opbouwen, zodat nieuwe games klaar zijn om te spelen wanneer u een Xbox One koopt.