Foto's en slideshows op de Xbox 360-console bekijken

Opmerking Vanaf 15 november 2015 is de Zune-service stopgezet. Dit kan fouten veroorzaken wanneer u content probeert te streamen of te downloaden of de service probeert te updaten. Zie de Veelgestelde vragen over de stopzetting van Zune voor meer informatie.

Overzicht

In dit artikel wordt beschreven hoe u foto's of een slideshow op uw Xbox 360-console kunt bekijken en hoe u een foto kunt instellen als de achtergrond voor het Xbox 360 Dashboard.

Op deze pagina

Ondersteunde bestanden en media

De Xbox 360-console kan JPG-, BMP- en PNG-bestanden van de volgende bronnen lezen:

• Een draagbaar apparaat dat via USB is aangesloten op de console (bijvoorbeeld een USB-flashstation)
  • Een computer op uw thuisnetwerk
  • Een cd of dvd
  • Een digitale camera die via een USB-kabel is aangesloten op de console.

Opmerking Niet alle media van apparaten, netwerken en cd/dvd worden ondersteund. Probeer een andere bron als de ene bron niet werkt. Als de Xbox 360-console bijvoorbeeld geen afbeeldingen van een USB-flashstation kan weergeven, probeert u een andere USB-flashstation of probeert u de foto's naar een cd of dvd te kopiëren.

Met behulp van Windows Media Player, de Zune Muziek- + videosoftware of de Microsoft Windows Media Center Extender kunt u foto's over uw thuisnetwerk streamen naar uw Xbox 360-console. Zie Media streamen met Groove, Films en tv of Windows Media Player met Xbox 360 voor meer informatie.

Foto's of afbeeldingen bekijken op de Xbox 360-console

Volg deze stappen om foto's of afbeeldingen op de Xbox 360-console te bekijken:

1. Selecteer Apps, My Apps en vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
Het scherm Bron selecteren op Xbox 360 met 'Portable apparaat' gemarkeerd
  1. Selecteer de foto of afbeelding die u wilt bekijken en druk op de A-knop.

Een slideshow bekijken op de Xbox 360-console

Volg deze stappen om een slideshow te starten:

1. Selecteer Apps, My Apps en vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
  3. Selecteer Play Slideshow.
Het scherm Portable apparaat op Xbox 360 met 'Slideshow afspelen' gemarkeerd

Als u de linker-stick in een willekeurige richting duwt terwijl u een slideshow afspeelt, krijgt u een bedieningspaneel te zien met de volgende opties:

• Pause
  • Go to Previous Image
  • Stop - Om de slideshow te beëindigen
  • Go to Next Image
  • Turn Slideshow Shuffle On of Off - Als u deze optie inschakelt, worden de foto's in willekeurige volgorde weergegeven.
  • Turn Slideshow Repeat On of Off - Als u deze optie inschakelt, wordt de slideshow herhaald.
  • Rotate Image Clockwise
  • Rotate Image Counter-Clockwise

Een foto of afbeelding instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard

Volg deze stappen om een foto of afbeelding in te stellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard:

1. Selecteer Apps, selecteer My Apps en selecteer vervolgens Picture Viewer.
  2. Selecteer de bron waarop de foto's of afbeeldingen zich bevinden.
  3. Selecteer de gewenste afbeelding en druk op de Y-knop.
  4. Selecteer Yes om te bevestigen dat u de foto wilt instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard.
    Opmerking Herhaal stap 1-4 om de achtergrondafbeelding te wijzigen.
Een scherm vraagt o u de afbeelding wilt instellen als achtergrond, met de opties Ja en Nee, wat gemarkeerd is.

Opmerkingen

• U kunt voor elk profiel een andere foto instellen als de achtergrond van het Xbox 360 Dashboard. Denk eraan: als u niet de verwachte achtergrond te zien krijgt, is het mogelijk dat u bij het verkeerde profiel bent aangemeld.
  • Als u een Xbox-thema selecteert, kunt u de achtergrond volledig veranderen. Volg deze stappen om een Xbox-thema te selecteren:
    1. Meld u aan bij uw profiel.
    2. Selecteer Social en selecteer daarna uw avatar.
    3. Selecteer Change Theme en selecteer het gewenste thema.