Instellingen Xbox 360-profiel wijzigen

In dit artikel wordt beschreven welke instellingen van uw Xbox Live-profiel u kunt wijzigen op de Xbox 360-console. Ga naar Profiel, selecteer Instellingen en selecteer Profiel bewerken om deze instellingen te wijzigen.

Profielinstellingen

Gamertag

Als uw gamertag tijdens de aanmelding bij Xbox Live voor u is gemaakt, kunt u deze eenmalig gratis wijzigen. Extra wijzigingen van de Xbox Live-gamertag worden aangerekend. Zie Hoe u de Xbox Live-gamertag op de Xbox 360- of Xbox One-console kunt wijzigen voor de te volgen stappen en meer informatie.

Gamerafbeelding

Volg deze stappen om uw gamerafbeelding te wijzigen:

1. Selecteer Gamerafbeelding in het menu Profiel bewerken.
  2. Selecteer een van de volgende opties:
    • Gamerafbeelding wijzigen: Met deze optie geeft u vooraf ingestelde gamerafbeeldingen weer die op de console zijn opgeslagen.
    • Change Personal Picture: Met deze optie kunt u een persoonlijke afbeelding instellen die alleen personen op uw vriendenlijst kunnen zien.
    • Download Gamer Pictures: Met deze optie wordt de Xbox Live Games Store geopend, waar u meer afbeeldingen kunt downloaden.
    • Take Personal Picture: Als er een Xbox Live Vision camera is aangesloten op uw Xbox 360-console, kunt u deze optie gebruiken om een persoonlijke afbeelding te maken en deze te gebruiken in uw gamerprofiel. Zie De Xbox Live Vision camera instellen en gebruiken voor meer informatie.
      Opmerking Persoonlijke afbeeldingen zijn alleen zichtbaar voor personen op uw vriendenlijst.
  3. Selecteer de gewenste gamerafbeelding en druk op de A-knop.

Gamer Zone

Volg deze stappen om uw Gamer Zone te wijzigen:

1. Selecteer Gamer Zone in het menu Profiel bewerken.
  2. Selecteer de gewenste Xbox Live Gamer Zone in de volgende lijst:
    • Recreation
    • Pro
    • Family
    • Underground

Motto

Volg deze stappen om uw gamermotto aan te maken of te wijzigen:

1. Selecteer Gamer Motto in het menu Profiel bewerken.
  2. Gebruik het toetsenbord op het scherm of het optionele USB-toetsenbord om een motto aan te maken of om uw motto te wijzigen en selecteer Voltooid.

Avatar

Volg deze stappen om uw avatar te wijzigen:

1. Selecteer Avatar in het menu Profiel bewerken.
    • Selecteer Mijn kenmerken wijzigen om de haarstijl, de lichaamsbouw of de gezichtskenmerken van uw avatar te wijzigen.
    • Selecteer Mijn stijl wijzigen om de kleding, accessoires of voorwerpen van uw avatar te wijzigen.
    • Selecteer Avatar Store om naar de Avatar Marketplace te gaan, waar u speciale kleding, accessoires en voorwerpen voor uw avatar kunt kopen. Zie Een avataritem dat u hebt gekocht dragen of gebruiken, voor informatie over hoe u een item dat u hebt gekocht in de Avatar Store kunt dragen of gebruiken.
  2. Selecteer Opslaan en afsluiten als u klaar bent.

Naam

Volg deze stappen om uw naam te wijzigen:

1. Selecteer Naam in het menu Profiel bewerken.
  2. Gebruik het toetsenbord op het scherm om uw naam te wijzigen en selecteer vervolgens Gereed.
    Opmerking Deze profieloptie is niet beschikbaar voor kinderaccounts.

Locatie

Volg deze stappen om uw gamerlocatie te wijzigen:

1. Selecteer Locatie in het menu Profiel bewerken.
  2. Gebruik het toetsenbord op het scherm om uw locatie te wijzigen en selecteer vervolgens Gereed.
Opmerking Deze profieloptie is niet beschikbaar voor kinderaccounts.

Levensverhaal

Volg deze stappen om uw gamerbiografie te wijzigen:

1. Selecteer Biografie in het menu Profiel bewerken.
  2. Gebruik het toetsenbord op het scherm om uw locatie te wijzigen en selecteer vervolgens Gereed.
Opmerking Deze profieloptie is niet beschikbaar voor kinderaccounts.