Een gedownloade Xbox Live-app start niet op Xbox 360

Een app die u hebt gedownload van Xbox Live start niet. U krijgt een bericht te zien dat u de app moet downloaden.

Dit betekent dat er een probleem kan zijn met de lokale versie van de app.

Zie Content van Xbox Live wordt niet gedownload op uw Xbox 360-console om problemen met downloaden van Xbox Live-apps op te lossen.

Zie Kan eerder gedownloade Xbox Live-content niet afspelen als u content die u eerder hebt gedownload naar uw Xbox 360-console en eerder hebt afgespeeld, niet kunt afspelen of gebruiken.

Oplossing

Verwijder de app en download de app opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Ga vanuit het Xbox Dashboard naar settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat.
  4. Selecteer Games and Apps.
  5. Zoek en markeer de app. Druk op de Y-knop voor toegang tot Game Options.
  6. Selecteer Delete en bevestig dat u alle items met betrekking tot de app wilt verwijderen.
  7. Ga terug naar het Dashboard.
  8. Ga naar apps en dan naar Browse Apps of Search Apps.
  9. Blader of zoek naar de app en selecteer de app.
  10. Selecteer Download en selecteer Confirm Purchase om de app te downloaden en te installeren.

Neem contact op met Xbox Support als dit probleem blijft optreden.