Een gedownloade Xbox Live-app start niet op Xbox 360

Een app die u hebt gedownload van Xbox Live start niet. U krijgt een bericht te zien dat u de app moet downloaden.

Dit betekent dat er een probleem kan zijn met de lokale versie van de app.

Oplossing

Verwijder de app en download de app opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Guide-knop op de controller.
picture
  1. Selecteer Settings en selecteer vervolgens System Settings.
picture
  1. Selecteer Storage.
picture
  1. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal Hard Drive of Memory Unit).
  2. Selecteer Games & Apps.
  3. Selecteer de app waarmee u problemen hebt.
  4. Selecteer Delete. Verwijder alle items met betrekking tot die app.
  5. Druk op de controller op de Guide-knop en selecteer Xbox Home.
  6. Selecteer apps en download en installeer de app dan opnieuw.