Uw Xbox Live-toepassing start niet

U wordt gevraagd de toepassing te downloaden, maar dat hebt u al gedaan!

Als u een gedownloade Xbox Live-toepassing probeert te starten en uw Xbox 360-console vraagt dat u deze opnieuw downloadt, kan er een probleem zijn met de lokale versie van de toepassing.

Om dit op te lossen, verwijdert u de toepassing en downloadt u ze helemaal opnieuw. Ga daarvoor als volgt te werk:

1. Ga vanaf Xbox Home naar Settings en selecteer System.
  2. Selecteer Storage.
  3. Selecteer uw primaire opslagapparaat (meestal de harddisk).
  4. Selecteer Games & Apps.
  5. Zoek de toepassing waarmee u problemen hebt.
  6. Selecteer en verwijder alle items met betrekking tot die toepassing.
  7. Ga terug naar Xbox Home.
  8. Ga naar Apps en probeer de toepassing opnieuw te downloaden en te starten.