Hoe u content van Xbox Live kunt kopen of huren op Xbox 360 of uw computer

Overzicht

Via Xbox Live kunt u nieuwe games, uitbreidingen voor uw favoriete games, accessoires voor uw avatar, muziek en nog veel meer downloaden voor uw Xbox 360-console of Windows-computer.

Opmerking Aankopen van Xbox Live worden uitgevoerd met geld in uw Microsoft-account of een andere betalingsmethode die beschikbaar is in uw land of regio. U kunt ook geld toevoegen aan uw Microsoft-account via een Xbox-geschenkkaart.

Content op uw computer kopen

1. Ga naar de Xbox Games Store.
  2. Klik op Xbox 360 om de pagina Xbox 360 Games te openen.
picture
  1. Ga naar beneden om door verschillende soorten games te bladeren en kies de game die u wilt.
  2. Klik op Downloaden vanuit Xbox Store om de game te kopen of klik op Disc kopen om de game op een disc te kopen.
picture

Opmerking Enkele games zijn alleen op disc verkrijgbaar.

1. Volg de stappen om de aankoop te voltooien en te bevestigen.
  2. Selecteer Mijn account en meld u desgevraagd aan om te controleren dat het item dat u hebt gekocht in de downloadwachtrij staat.
  3. Klik op Apparaten beheren.
  4. Klik onder Apparaten beheren op Xbox 360-downloadwachtrij. De game staat onder Volgende download.
  5. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. Het item dat u hebt gekocht, wordt gedownload.

Opmerking Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u andere betalingsmethoden gebruiken die beschikbaar zijn in uw land of regio, inclusief creditcards. (Voor sommige items zijn extra opties beschikbaar, zoals een creditcard)

Content op uw Xbox 360-console kopen of huren

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account die u wilt gebruiken om een aankoop uit te voeren.
  2. Ga naar games of tv & movies.
  3. Selecteer Browse Games of Browse TV & Movies.
  4. Blader om de content te zoeken die u wilt kopen of huren.
  5. Selecteer het item en selecteer daarna Confirm Download. Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u andere betalingsmethoden gebruiken die beschikbaar zijn in uw land of regio, inclusief creditcards.