Aanmelden
Deze pagina delen

Hoe u content van Xbox Live kunt kopen of huren op Xbox 360 of uw computer

Via Xbox Live kunt u nieuwe games, uitbreidingen voor uw favoriete games, accessoires voor uw avatar, muziek en nog veel meer downloaden voor uw Xbox 360-console of Windows-computer.

Opmerking U kunt aankopen via Xbox Live doen met geld in uw Microsoft-account of met een andere betalingsmethode die is gekoppeld aan uw Xbox Live-account, zoals een creditcard.

Games of uitbreidingen van Xbox 360-games kopen op uw computer

1. Ga naar Xbox 360-games.
  2. U kunt een game selecteren in het deel "Aanbevolen" of een uitbreiding toevoegen uit "Aanbevolen uitbreidingen". Of schuif omlaag voor meer categorieën.
  3. Selecteer de game of uitbreiding die u wilt installeren.
  4. Klik op Downloaden vanuit Xbox Store of klik op Disc kopen om de game op een disc te kopen.

Opmerking Sommige games zijn alleen op disc verkrijgbaar.

5. Volg de stappen om de aankoop te voltooien.
  6. Zet de console aan en maak verbinding met Xbox Live. Als u downloadable content hebt gekocht, wordt het item gedownload.

Opmerking Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u een creditcard of andere betalingsmethode gebruiken die is gekoppeld aan uw account.

Tv-programma's en video's kopen of huren op uw Xbox 360-console

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account die u wilt gebruiken om een aankoop uit te voeren.
  2. Ga naar tv en films.
  3. Selecteer Tv en films browsen.
  4. Blader om de content te zoeken die u wilt kopen of huren.
  5. Selecteer het item en selecteer daarna Download bevestigen. Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u een andere betalingsmethode gebruiken.

Games kopen op uw Xbox 360-console

1. Meld u aan bij Xbox Live met de account die u wilt gebruiken om een aankoop uit te voeren.
  2. Ga naar games.
  3. Selecteer Games browsen.
  4. Blader om de gamecontent te zoeken die u wilt kopen.
  5. Selecteer het item en selecteer daarna Download bevestigen. Als er niet genoeg geld in uw Microsoft-account staat, kunt u een andere betalingsmethode gebruiken die is gekoppeld aan uw account.